aj mna fascinuje moja slacha... z ktorej mi pred 2tyzdnami vybral doktor 3injekcie tekutiny uplne fascinujuce ako sa to tam nazbieralo a bolelo a nemohol som hybat s rukou a teraz snou nemozem mesiac hybat a ak to nepomoze mi ju bude rezat...
@pubertslatinocelny to neviem, k tejto literature som sa este nedostala. ale kedze sa pyta aj na casti inych tiel, ktore sa k tomu maju vyjadrit, povazujem za normalne pouzit oficialny nazov. to mas ako s metanolom, pri ktorom sa uvadza aj nazov drevny lieh. (lubim, ale menej ako ta lubi hnisavica)
(najprv vazne veci - to som chcel pocut, lebo @hnisavica proste...no to je darmo, to neoklames, to je jasne.) to som aj tak iba tak dristal. ale bola by to sranda, nie?
@hajzelbaba (prepac. ved ja mam tiez ten pocit, ze lubi teba, preto som sa pytal...a stale mam ten pocit. ved pozri. ty ma lubis, ale menej ako hnisavica. hnisavica ma lubi viac ako teba a teba lubi ovela viac ako mna. ja lubim svoju betusku a kazdy je spokojny)
hm, dufal som, ze to nerozsifrujes... vies, ked ja ani vlastne ...ked...och. ako to povedat??? :´-(
ja proste...no, nemozem, nemozem tam s prostatou...ja ...ja mam taky chulostivy problem..neviem, kdesi som zapotrosil karticku poistenca ((
@hajzelbaba no ja ked pohybem ukazovakom hore dole tak sa mi tam zarucene hybe slacha. viem ako idu zaprstne kosti v ruke a jedna z nich to naozaj nie je
a vy ostatni uz tu netraposte s tymi neofftopicovymi prispevkami! my tu riesime veci srdca! uz ste si snad ujasnili, ze to je kost a nie slacha, tak co si tu este chcete dokazovat?
@pubertslatinocelny (ja nie som spokojna, lebo z tohto lubostneho mnohouholnika vychadza, ze ja lubim najmenej a vobec tam nic neukazuje na to, ze lubim svojho tikaloka. navyse tvoje vysvetlenie zavádza ludi, lebo vyhlasujes, ze hnisavica lubi menej teba ako mna, co nie je pravda! ale dobre, nebudem ta za to bit, betuske by sa to nepacilo. este musim upresnit, ze ta lubi najviac teba.)
ale kvoli jednej karticke nemozes takto trpiet. nepodriaduj sa systemu, nenechaj sa utlacat. musis to prekonat.... musis byt odvazny a vstupit do ordinacie s takym obrovskym a intimnym problemom. ved su aj lekari, ktori ta osetria bez karticky poistenca.
@hajzelbaba prostata myslim vznika normalne este pocas vnutromaternicoveho vyvinu dietata muzskeho pohlavia. ale slacha sa mi isto pohybuje, ale pochybujem, ze vidno jej pohyb, myslim, ze to su kosticky, co sa mi tam dviha a nie len pri zdvihnuti ukazovaka. mam ruky (aj vsetko) bez tuku, hoci by som prijal nejaky...to vsetko o mne dobre vies. a su to vobec doktori, ked nerieisa karticku? a co je vlastne intimnejsie? nemat karticku alebo mat zlu prostatu?
(a zabudol som vazne veci - no, ved ale no, nie, ved no nieze tak, nechaj lasku rulovat, proste hnisavica vie najlepsie, ze ta lubi viac ako mna, preto to viem najlepsie. a som rad, ze vies to s betuskou. cize vyhrali sme vsetci, najhorsie je na tom @tikalok ktoremu este aj ta macka zdochla)
a mňa fascinuje keď dokonalým zohratím ramena, bucepsu liach v lakti zápästnými svalmi a v najdôležitejšom rade šľachami a svalmi a boh vie čím ešte na ruke dvihnem pohár ohnivej vody a vypijem...
@pubertslatinocelny prostata sice vznika pocas vnutromaternicoveho vyvinu, ale zvacsena prostata, dufajme, ze nie. ano, neuviedla som to doslovne, za co sa ospravedlnujem. nebyt mna, nevznikne taketo nedorozumenie. (jasny dokaz toho, ze zabit ma je malo, pozn.red.)
nemas ani tuk okolo srdca a obliciek? mal by si sa zacat stravovat v McDonalde, lebo inak dojde k odburavanie bielkovin a utrpia aj neviditelne slachy a to by si hadam nedopustil. samozrejme, ze je intimnejsie nemat karticku, pretoze vacsina ludi ju ma. musis uznat, ze ochorenie prostaty je beznejsia zalezitost ako stratena karticka poistenca. no ak si poisteny v Dôvere, mali by ti automaticky dôverovat, ze si ju mal.
(ako si mohol??! *Ha"s laska k P is decreasing dramatically* no ale mal by sa niekto chytit klavesnice a dopisat schemu:
H"s laska k Ha < H"s laska k P a zaroven (prepacte za plytvanie znakmi, neviem ako sa dava ta strieska) Ha"s laska k T > Ha"s laska k H
s betuskou si si to mal vyriesit sam, nebudem tu predsa robit manzelsku poradnu.
@hajzelbaba krasne pises, tej scheme som ani nestihol pochopit, ale pochopim ked sa vratim a odpisem potom properly, zatial som ohromeny, ze vies aj anglicky aj matematiku a este aj pisat vies!
@pubertslatinocelny tomu sa hovori umenie klamat nepriatela skoda, ze som nedrzala hubu v komente 32, teraz vyslo najavo, ze neviem matematiku. pisat viem, mali so mnou vela roboty, no naucili ma.
@hajzelbaba no, kde sme skoncili? jaj, ja si myslim, ze prostata sa zvacsuje pocas vnutromaternicoveho vyvinu, a teda narodeny chlapec ma zvacsenu prostatu. co sa tyka tuku v mojom tele, dufal som, ze mi jeho vyskyt objasnis ty a nie, ze sa ma budes nan pytat...neviem, ci ho mam okolo srdca, mal by som? poisteny v dovere nie som. a co sa tyka mojej karticky poistenca, v skutocnosti viem, kde ju mam a nie je ani nedostupna...skor sa bojim, ze neviem celkom, kde mam prostatu a hlavne, ze je len tazko dostupna...rozumej "vysetrenie cez konecnik mi 2x nevonia".
ako sme sa k nej vlastne dostali? jaj, uz viem, tie rozdielnosti v pomenuvani casti tela. co vlastne nazyvas prostatou?
@pubertslatinocelny ale ked sa zvacsuje prostata u cloveka muzskeho pohlavia vo veku 22 rokov, nie je to take dobre ako ked sa zvacsuje pocas vnutromaternicoveho vyvinu. nemozes sa spoliehat na to, ze sa ti nic nestane. co je pre teba take vysetrenie? ved si silny chlap zo severu, tebe by nevadilo ani keby ti to vysetrenie spravili na parkovisku. a na co ti je tuk? nie ze by si bol rad, ze si sa este nepoddal novemu trendu obezity, ale ty este chces, aby som ti ho hladala.
a mame tu poistneho podvodnika, vazeni....
ten nahodne zapocuty rozhovor mi znel ako ochorenie prostaty. mozno to je aj nador na hrubom creve...len som ti nechcela hned brat nadej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
kks @adka279 nie je to trosku trosku na psych. ?
ak ťa fascinuje ľudské telo, medicína je to pravé pre teba
ze
"moj rustaš je nejaky bolestivy na dotyk"
"hej? ja s prešťônkou mávam tiež často problémy."
ale toto je jasny problem s prostatou. mal by si ist co najskor k lekarovi. pubert! nebud voci svojmu zdraviu lahostajny!
hm, dufal som, ze to nerozsifrujes... vies, ked ja ani vlastne ...ked...och. ako to povedat??? :´-(
ja proste...no, nemozem, nemozem tam s prostatou...ja ...ja mam taky chulostivy problem..neviem, kdesi som zapotrosil karticku poistenca ((
» images.google.sk/imgres?imgurl=h...
podla mna je to tam ako je to tak priecne prepojene medzi ukazovakom a prostrednikom
a vy ostatni uz tu netraposte s tymi neofftopicovymi prispevkami! my tu riesime veci srdca! uz ste si snad ujasnili, ze to je kost a nie slacha, tak co si tu este chcete dokazovat?
ale kvoli jednej karticke nemozes takto trpiet. nepodriaduj sa systemu, nenechaj sa utlacat. musis to prekonat.... musis byt odvazny a vstupit do ordinacie s takym obrovskym a intimnym problemom. ved su aj lekari, ktori ta osetria bez karticky poistenca.
tikalok, to znie viac nez dobre.
H-hnisavica
Ha-hajzelbaba
P-pubert
T-tikalok
B-betuska
viem, ze xhtml nema rad anglikanizmy, ale dovolim si pouzivat "s - akoze pubertova laska - p"s laska
cize:
H"s laska k P > Ha"s laska k P
H"s laska
uz sa mi nechce a navyse by som tym nic nedosiahol, ze by som spravil schemu
nemas ani tuk okolo srdca a obliciek? mal by si sa zacat stravovat v McDonalde, lebo inak dojde k odburavanie bielkovin a utrpia aj neviditelne slachy a to by si hadam nedopustil. samozrejme, ze je intimnejsie nemat karticku, pretoze vacsina ludi ju ma. musis uznat, ze ochorenie prostaty je beznejsia zalezitost ako stratena karticka poistenca. no ak si poisteny v Dôvere, mali by ti automaticky dôverovat, ze si ju mal.
(ako si mohol??! *Ha"s laska k P is decreasing dramatically* no ale mal by sa niekto chytit klavesnice a dopisat schemu:
H"s laska k Ha < H"s laska k P a zaroven (prepacte za plytvanie znakmi, neviem ako sa dava ta strieska) Ha"s laska k T > Ha"s laska k H
s betuskou si si to mal vyriesit sam, nebudem tu predsa robit manzelsku poradnu.
laska(T,Ha) > {laska(A, | A,B є {H,Ha,P,B}}
bezim na Mullera, ahoj.
a k teme - mna to dako extra nefascinuje
a bež ako v klipe It"s my life!
ako sme sa k nej vlastne dostali? jaj, uz viem, tie rozdielnosti v pomenuvani casti tela. co vlastne nazyvas prostatou?
a mame tu poistneho podvodnika, vazeni....
ten nahodne zapocuty rozhovor mi znel ako ochorenie prostaty. mozno to je aj nador na hrubom creve...len som ti nechcela hned brat nadej.