Aj by som šiel len koho... neviem či ma dovtedy niekto presvedčí, voliť menšie zlo to ma už nebaví, vo vyspelejších krajinách vysoká neúčasť na voľbách je prvým znakom toho že v štáte je niečo skazené a vôbec to nieje jav ktorý je hodný kritizovania, práve naopak..
ano, pojdem, aby som potom mohla nadavat na vladu. ak by som nesla, mohlo by sa povedat, ze co keby tvoj hlas vsetko zmenil a tym padom by som musela byt ticho....ja sa chapem...
no takze musim povedat, ze som milo prekvapeny, ze tolko ludia hlasovalo, ze pojde volit... ale aj tak si myslim, ze vela ludi, co hlasovalo, ze pojde volit, v skutocnosti volit nepojde... ako to vidis ty?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
108 komentov
voľby sú ideálna možnosť ako si vybrať toho, kto ťa bude 4 roky okrádať...
ľudia bežte voliť, slobodne si vyberte svojho zlodeja, dokonca je to vaša občianska povinnosť.... fakt dík toto neni pre mňa
zatiaľ mi žiaden panáčik nenaklamal tak presvedčivo aby som mu uveril...
a myslíte si, že volíte tých ktorých vašich zástupcov?? volíte bábky lobistických skupín....
fakt nie!
Chcelo by to generálnu výmenu kandidátov..