@jimmycrow nuz neberiem ti to ...ale dobri su...milujem skladbu Nosferatu alebo Book of The Dead...a podobne...ale aj tak mam Sabaton radsej...cely novy album je pecka za peckou
@lukazman tomu ver. The Art of War, 40-1, Ghost Division a tie posledné tri sú také pecky... Kua to bude na tom koncerte...
A Bloodbound - Desdemonamelia...Ak to tam budú hrať tak potom môžem aj zomrieť už mi to bude jedno Ale pochybujem že budú. Asi len z toho nového, aj to tri štyri pesničky. Takisto aj Sabaton. Aspoň ja si myslím. Lebo headlineri budú Hammerfall...
Nejako som sa v poslednej dobe odučil počúvať heavy metal...Ako ten nový je v pohode, púšťal som si ho, ale do mp3 by som si to nedal Momentálne mám radšej kapely s ostrým a takým novým zvukom Takže na Hammerfall sa tak neteším ako na tie dve
@jimmycrow tak ja mam celkom rad heavy...ale tipu Iron Maiden,Beyond Fear,Communic,Pyramaze,Iced Earth,Blaze Bayley...a tak...a Sabaton a Bloodbound som ani nepoznal...ale ked som si kupil listok tak som to zacal pocuvat...a vyborne to je fakt...ma to energiu...Hammerfall mi pride ako taka hopsacka s pivkom v ruke...ale aj na nich sa tesim...nazivo to bude pecka...ten novy album je do pohody...Legion,Punish and Enslave,Any Means Necessary...celkom do pohody skladby...podstatne je nech zahraju Let The Hammer Fall...a mi odleti hlava z krku
@lukazman Veď ja som ani nepovedal že sa mi nepáči úplne. A akože Iron Maiden budem vždy milovať Ale Hammerfall...No tieto posledné dva albumy akože...No nemajú šťavu ako tie predchádzajúce A tuším že ani na jednom nie je balada...nie ako na starých...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Už aby bolo 17.4.
A Bloodbound - Desdemonamelia...Ak to tam budú hrať tak potom môžem aj zomrieť už mi to bude jedno Ale pochybujem že budú. Asi len z toho nového, aj to tri štyri pesničky. Takisto aj Sabaton. Aspoň ja si myslím. Lebo headlineri budú Hammerfall...
Nejako som sa v poslednej dobe odučil počúvať heavy metal...Ako ten nový je v pohode, púšťal som si ho, ale do mp3 by som si to nedal Momentálne mám radšej kapely s ostrým a takým novým zvukom Takže na Hammerfall sa tak neteším ako na tie dve