@1 efekt-neefekt, stretnem sa tam so všetkými známymi, ktorých som roky nevidela a potom si spolu v takom "zelenom" stave pôjdeme zatancovať na polemic
bol som tam asi pred dvoma rokmi a dobre mi bolo, ale nejak som už presýtený tých pochodov, radšej si na balkóne stočím v klude a nemusím behať s transparentami pomedzi policajné hliadky a psov
Ocitla som sa tam náhodou, nepatrím medzi tých "huličov", ako ich nazvali Topky,nepatrím ani medzi tých,čo sú za to, aby sa to legalizovalo, ale na lekárske účely, keď má človek v rodine niekoho, pomáha mu to proti tej chorobe a chcú ho zavrieť preto, že to dáva, ako liek, tak to už je choré.Hovorili aj o systéme a môžem povedať, plne súhlasím s nimi.
Dali mi do ruky leták " GLOBAL EVOLUTION DAY" a hovorím si iba, konečne ľudia Otvárajú Oči..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
budem mat lepsie veci na praci
okrem toho, že ani v 15-ich by som sa za to "strašne cool" necítil.
@6 » kyberia.sk/id/5725821...
A to teraz nemyslím ironicky.. konečne by sa oddelilo zrno od pliev tejto spoločnosti.
b) aj tak to nepomôže
tak strašne sa smejem na tom grafe
Ocitla som sa tam náhodou, nepatrím medzi tých "huličov", ako ich nazvali Topky,nepatrím ani medzi tých,čo sú za to, aby sa to legalizovalo, ale na lekárske účely, keď má človek v rodine niekoho, pomáha mu to proti tej chorobe a chcú ho zavrieť preto, že to dáva, ako liek, tak to už je choré.Hovorili aj o systéme a môžem povedať, plne súhlasím s nimi.
Dali mi do ruky leták " GLOBAL EVOLUTION DAY" a hovorím si iba, konečne ľudia Otvárajú Oči..