V lete som bola v bare a opila som sa tam a ked ma kamarati niesli domov tak sme stretli policajtov a tí mi zavolali sanitku a odviezli ma do nemocnice ale rano som uz isla domov a nijak sa to neriesilo ale teraz mi doslo postou ze mam pokarhanie od mesta
tak to som v živote nepočul ale tak poznám ľudí ktorí robili na rôznych vládnych akciách opití, nahí, stojky a im sa nestalo nič. Takže si nerob ťažkú hlavu
Bol k pokarhaniu aj dodatok? Zvycajne sa dava zakaz navstevovat podniky, kde sa podava alkohol. Ak takyto zakaz porusis tak mozes skoncit na lieceni, alebo na roznych socialno vychovnych programoch atd. No a tatkovi najskor dosla pokuta, ktoru za teba musi zaplatit.
@zajkousko o_____O do basy na 3 roky?? Veď u nás idú ledva do basy opití šoféri, ktorí majú nad 1 promile.. treba začať tam kde je treba!! a tých 21 si prehnal podľa mňa
@lenkaska1 clovek je v skutocnosti dospely az v 21 rokoch (7 rocne etapy zivota). Stari cinania to vedeli uz tisice rokov dozadu, nechapem, preco sme si vymysleli nieco uplne ine
@stexie kludne nech schvalia vodicak od 16tich, ale rovnako nech svalia tresty ako su v USA, ked takyto mlady vodic sposobi dopravnu nehodu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
(v takychto chvilach som naozaj rada ze mam 18
parlament by mal schváliť zákon ako v USA zákaz podávania alkoholu osobám do 21 rokov...........a koho chytia do basy na 3 roky ......filip
@stexie kludne nech schvalia vodicak od 16tich, ale rovnako nech svalia tresty ako su v USA, ked takyto mlady vodic sposobi dopravnu nehodu.