to snad nie je mozne...akoze aky vplyv moze mat prenesenie pesniciek z CDcka... (MP3) do MP3 jky??? joj noormalne sa mi pokazila po displeji chodi taky pasik.. a ked dam do PC ukazuje mi,ze system windows...ju nerozpoznal...a ze nepracuje mi spravne
aj mne sa z nicoho nic mp3ka pokazila...som to bola dat reklamovat a ti chujovia mi to nezobrali, ze som tam dala nejaky iny format a dodrbala sa...a ked som ju pichla do kompu tak mi nesla nacitat, furt som tam mala tie hodiny namiesto sipky a neslo to...
Nie je náhodou značky Philips?? Pretože staršie hardiskové modely tejto značky mali tento problém - nepodporovali mass storage a preto ich väčšinou!! softvér nerozpoznal - čo znemožnovalo následné kopírovanie pesničiek na harddisk.
Kúp si cowon-a s nejakými sennheisrami - skopíruj si tam poriadny rock vo formáte .flac a máš svätý pokoj a navyše k tomu aj super muziku!!
14. cowon-y niesu najlacnejsie aj creative Zen je dobre osobne mam verziu 8gb a som nadmieru spokojny.... Aj ked amozrejme radsej by som mal cowon D2 8gb...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tvoja chyba asi,
Kúp si cowon-a s nejakými sennheisrami - skopíruj si tam poriadny rock vo formáte .flac a máš svätý pokoj a navyše k tomu aj super muziku!!