Ahojte mám menší problém, dneská som proste počúvala hudbu na mobile, v tom mi zavolál frajer že ma čaká von, zdvihla som, a potom ke som dotelefonovala mobil sa mi vypol. a odvtedy nejde zapnúť..
Má tu niekto podobné skusenosti??
Dakujem za každý n
Skusila si ho dat nabit? a taktiez to power tlacidlo treba podrzat celkom dlho obcas.
Ak nepomoze, tak sup s nim na reklamaciu. Ak mas telefon za niekolko 100€, tak je normalne ze sa s tym clovek odmieta piplat.
Do riti D skúšala som do nabíjačky dať, nepomohlo tak som dala do ntb a normálne mi vyplo celý ntb DD vyšiel ma 700 e .. -.- už si nikdy nekupím taku pp...
ak máš iphone kupeny kdekolvek inde ako u operatora, mas rocnu zaruku v akejkolvek apple predajni pripadne reselerov (mzone, istyle) a kedze iP6 neni vonku rok tak ju urcite mas,so?
@Linn poslaly mi uplne kktsku odpoved "že oni za vadu telefonu nemožu, že vada neni vo výrobe.." tak ja neviem.. @Lakero nechcú proste..že oni zato nemôžu..
@wikiwikuska Ešte môžeš skúsiť reset : stlač a drž tlačidlo vypnutia a tlačidlo pod displejom asi 10 sekund . Malo by ti naskočiť bootovacie logo Apple
tak za prve - heureka neni obchod. ani eshop ani nic podobne. jak moze niekto napisat ze kupil nieco cez heureku? je to len stranka ktora porovnava ceny a odkazuje ta na konkretne eshopy. takze v ktorom eshope si to kupovala????!!
za druhe - na reklamaciu mas zo zakona pravo. minimalne 2 roky. to je za kokotsky pristup ze oni za to nemozu??? jedine ze by si sa ojebala a naletela nejakemu ojebavacovi.
okej kopla som sa.. kukala som to vez Heureku ale potom som si otvorila stránku cez nu » www.tpd.sk/katalog/detail/... skoro 700 e
uvidím čo mi odpíšu po tom e-maili
@wikiwikuska Každopádne, držím palce, nech sa ti to podarí nejak zreklamovať ... Hlavne sa nenechaj odbiť a skús aj to, čo napísal trdelník vo @33 a linn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ak nepomoze, tak sup s nim na reklamaciu. Ak mas telefon za niekolko 100€, tak je normalne ze sa s tym clovek odmieta piplat.
snad vonku dpc ne?
K téme: Nechaj ho na nabíjačke istý čas
A druhá vec, kúpila som si ho sama D
Nechcú to zreklamovať, už som tam volala..
keby si nevedel Umenie vynáša dosť fajne
@Lakero nechcú proste..že oni zato nemôžu..
nejaká taká ktorú môžem vyskúšať?
wajkiki zavolaj priamo na zahranicny support, povedz ze ti nechcu uznat reklamaciu a apple si to uz vyriesi. znamy tak uz volal a vsetko v pohode.
A keď ho už kupujem, objednám si ho z dôverohodnejšieho obchodu, kde mi bez zbytočných formalít aj uznajú záruku, ak sa mi to pokazí ..
A byť tebou, tlačím na tú firmu, kde si si ho kúpila
okej aj tak díík
tak za prve - heureka neni obchod. ani eshop ani nic podobne. jak moze niekto napisat ze kupil nieco cez heureku? je to len stranka ktora porovnava ceny a odkazuje ta na konkretne eshopy. takze v ktorom eshope si to kupovala????!!
za druhe - na reklamaciu mas zo zakona pravo. minimalne 2 roky. to je za kokotsky pristup ze oni za to nemozu??? jedine ze by si sa ojebala a naletela nejakemu ojebavacovi.
za tretie - schvalne. kolko si zan dala?
uvidím čo mi odpíšu po tom e-maili
reklamacky riesis tu:
» www.tpd.sk/katalog/info-pa...