Toto je asi najzbytočnejšie fórum... Ale nemám v chladničke miesto a nutne tam musím dať hrniec no je v nej 3litrová krabica vína ktorá je zatvorena.. Keby vyberem to víno a nechám vonku nepokazí sa?
keby sa pokazilo tak by sa predavalo vino vylucne chladene pokial si neotvarala tak prezije
teda ja sa takto spravam k flaskovemu s hanbou priznavam ze na level krabica som to este nedotiahla
nechapem ludi, ktori davaju take veci do chladnicky.. dokonca som videl konzervy v chladnicke... viete co to je? az ma pot oblial, ked som videl zatvorenu konzervu v chladnicke a ja som si nemal kam dat veci... hned leteli tie konzervy do riti
@mojdedo že? môj spolubývajúcu má bežne dolnú poličku v chladničke vyhradenú pre konzervy a ja potom nemám kde napchať normálne veci. A ešte nejakú blbosť mal raz v chladničke, ale nespomeniem si teraz
@mojdedo Je to spolubývajúceho ale on nepríde ďalší týždeň tak som nevedela či ma za to neznosí... Ale on si tam strká aj tie konzervy asi 20 calvo tuniakov tam má xD Ale najabsurdnejšie čo som videla bolo kilo cibule....
niekedy žasnem, čo sa tu všetko dočítam - to je tak ťažko si prečítať obsah na krabici, ak nemáš dostatok dôvtipu, aby si sa dokázala orientovať bez toho?
@krasomil Ale ovšem chlap tu má bielu krabicu a fixou napísané červené víno podľa toho sa zorientujem.... Ja žasnem nad takými ako ty čo k fóru nijak neprispejú len si dajú čas na napísanie uplne zbytočného komentu xD
nečítal som všetky komentáre, ak ostalo, daj ho do plastovej fľašky, stlač fľašu a dostaň z nej vzduch von, zavri fľašu a ešte čo to vydrží. Nemusí sa so vzduchom. Premýšľam koľko vína človek musí vypiť aby nedopil takúto fľašu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
teda ja sa takto spravam k flaskovemu s hanbou priznavam ze na level krabica som to este nedotiahla
džbrndy čo kupiš v hypermarkete sa pokazia raz -dva.
moja starka dava do chladnicky aj sackove polievky
No, oukej, tiež som prešiel rôznymi životnými etapami, neni až tak zlé jak by sa zdalo