hmm.....to stare "emotive hardcore" skvele... precitena hudba podana skupinami ako The Used,A.F.I ,Aiden,Sunny Day Real Estate......novodobe my chemical romance,panic! at the disco,FOB........ taktiez v pohode ved vzdy je dobre ked sa nejaky styl rozsiruje a mava coraz viac obdivovatelov.. len newem ci je v novodobej podobe spravne podany ak viete co mam na mysli
he uz len cakam kedy sa zacnete obranovat tym clankom ze EMO poxadza z EMO core..hej pochadza,ale EMO HUDBA, nie styl s mastnymi ofinami a jazvami na rukach..pisala som si s jednou babou.emackou..no boa pytala som sa jej ci sa reze..a ze ano..a ked som sa spitala preco tak ze: "no shak EmO ne?"
tak tak... prepacte ale naco vam to je? chcete decka? tak budte kludni aby ste im nemuseli v starobe rozpravat preco mate na rukach tolko jaziev .. pokial dovtedy nevykrvacate
podla mna to je len na zamyslenie, ale tak robte si co chcete emaci ja sa do vas nestaram, ja sa staram len do seba a toto je len moj nazor diky bye
coo sa tu je*u ... ludia co nemaju radi emo... my vieme, ze je veeeeeeeeeeeeeeeeeeeela ludi co to nemaju radi. tak to nemusite v kuse vypisovat! ste trapni. uz nam dajte pokoj. MY sa nestarame do vasho styllu tak vy sa nestarajte do EM-a
ASI VIEM ZE SA TO NEMOZE PACIT KAZDEMU.
tak ako mne sa nepaci disco styl ... a nepisem to kazdemu diskacovi, ze je trapny abo co.
takze sa do nas NESERTE aj ked viem, ze vam to robi radost.!
KAZDY MA PRAVO NA ZIVOT! a nikto nikoho nemoze odsudzovat preto aky je!
Niektory "emaci"su fakt trapny!!Bože ludia šak na čo sa to hráte?Si myslite,že keď si budete obliekať čierne,kockovane alebo neviem ake handry a počuvať FOB,že budete emo?šak sa už uvedomte,alebo rovnakaá blbosť je ten smutný výraz či rezanie žíl!Skutočné emo je uplne o niečom inom!Som zvedavá kolko ostane z vás čo sa hráte na emákov emáčov potom keď emo vyjde z módy,lebo podla všetkých to je len móda..veď vy si spomeniete na týchto pár riadkov!
sa mi paci ze kazdy si howori ze EMO chalani su slaby atd..ale je to prawda?nie!oni dokazu prejawit city a nerobia machra aj ked su smutny a to ze chalan nikdy neplace pre nic neexistuje to wedia priznat ze aj chalani placu a to je strasne pekne...newem peco kazdy na EMO nadawa ked newedia ani o com to je ze EMO ludia dokazu najwac pochopit a nesu na inych hnusny...ja mam EMO kids rada...a neje wobec prawda ze sa rezu abo maju sebewrazedne sklony!to sem priniesli nowodoby pozeri z ameriky o EMO wem setko tak ked cete sa spytat na nico tak napiste..
no srandaa....niektore nazory, ze dovi dopo lidicky, bol tu pomaranc...
...pre mna je emo music uuplna pecka...ale nemyslim taku emo hudbu, co pocuvaju 12 rocne deticky, styl - my chemical romance alebo simple plan...ak je toto emo, taak zozerem kefu...ze dobru chut...
...milujem hardcore...
...a nie, NIE som EMO !!!!...nick si nevsimat...
...nenavidim fakeov...a tych je na pokeci a na nete viac ako dost...
...a fakt nechapem tych peknych, ale mimoriadne namyslenych emo boyov...akurat tak schovavaju jebaky pod ofinou...moj nazor.. D
...a pozeri??...konecnaaaa, prosim vystupte...ked niekto v mojom okoli picuje na emo a scene, tak vystrcim pazure a nadavam, pokym sa ten druhy nevzda...
...NIE som EMO..ale tento styl uz len kvoli hudbe chranim...
...a este necoo...ako moze niekto nadavat, smiat sa a picovat na ludi s inou orientaciou??....ved to je chore...kazdy moze byt tym, kym chce byt a moze robit to, co chce robit...
...preco stale pindate na gayov??...to nie je pravda, ze ked je chalan emo, tak casom sa z neho stane gay...
...ked je chalan gay, tak sa asi nezaradi medzi hoperov - prudkych frajerov...
...tak ako sorry, ale to ked niekto nadava, ake je to nechutne, ked us dvaja chalani spolu...no vtedy z toho dost nemozem a predychavam...
...si teraz predstavte, ze vy by ste boli ini...srdcom rovnaki...telom rovnakii...a predsa ini...a keby do vas stale niekto picoval...a potom, ze co maju ti chudaci robit ???!!!???...
...ale neeee...uz sa nerozculujem na niecom takom, ako je toto, bo to je aj tak zbytocnee...ale je mi vas luto...gayovia su milion krat lepsi ako obycajni, namysleni a trapni frajeri...
hmmm...tak to mas blbeee... D...jaaaj,...vlastne...prepaac...som si enuvedomila....ty patris k tym staale smutnym emackym pozerom??....vies, to ja len tak, aby som bola v obraze...
insanebutalive: noo vies v com je vtip??....ze ja ne som emo.. D...thak mi potom povedz ako mozem byt pozerka...tak prepaaac...ale ja som kedysi...kedysi bola emo...ale teraz....len sami pozeri...a preto...ja EMO NIE SOM !!....neviem, ci vy poznate vyznam slova NIE...aaaaaaale vsak mozem vysvetlit, ked budete chciet....
tie emo decka absolutne netusia co emo vobec znamena a kazdy emak ktoreho poznam je pozer. pretoze emo same o sebe je pozerstvo. chces byt emo a nemas ziadny problem? tak si ho proste vymysli!no a co ze mas normalnu rodinu a zivot,treba si to skomplikovat,ved som teen age a predsa nikdo mi nerozumie,dostatocny dovod aby si emacik kreslil fixkou ciarocky na zapesti. je pravda osoba starsia ako 17 rokov trpiaca emo silenstvim nebola este na tomto svete videna. a viete..ked uz sme pritom a viem co hovorim,clovek,ktory ma v zivote naozajstve problemy a rano vstane do noveho dna absolutne neriesi ci mu cierna ofinka pada do oka pod 45 stupnovym uhlom a ci je dokonale vystajlovany. emo ludia zobudte sa. vsetkym ste na smiex a o take 2-3 rocky emacik co toto citas budes aj sam sebe. nuz je to tak. I used to be looser as well.
thx katarína ... trošku oživíme tady túto diskusiu .. tak ako vidíte už som sa naučil písať a už emo nie som ale nič proti tomu nemám emo je fajn ale pravda .. vela pózerov je takže emo už nie som je to daleko za mnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
zase len povysovanie, vyvraciac sam sebe tvrdenia
EMO je fakt zufalstvo......
podla mna to je len na zamyslenie, ale tak robte si co chcete emaci ja sa do vas nestaram, ja sa staram len do seba a toto je len moj nazor diky bye
ASI VIEM ZE SA TO NEMOZE PACIT KAZDEMU.
tak ako mne sa nepaci disco styl ... a nepisem to kazdemu diskacovi, ze je trapny abo co.
takze sa do nas NESERTE aj ked viem, ze vam to robi radost.!
KAZDY MA PRAVO NA ZIVOT! a nikto nikoho nemoze odsudzovat preto aky je!
...pre mna je emo music uuplna pecka...ale nemyslim taku emo hudbu, co pocuvaju 12 rocne deticky, styl - my chemical romance alebo simple plan...ak je toto emo, taak zozerem kefu...ze dobru chut...
...milujem hardcore...
...a nie, NIE som EMO !!!!...nick si nevsimat...
...nenavidim fakeov...a tych je na pokeci a na nete viac ako dost...
...a fakt nechapem tych peknych, ale mimoriadne namyslenych emo boyov...akurat tak schovavaju jebaky pod ofinou...moj nazor.. D
...a pozeri??...konecnaaaa, prosim vystupte...ked niekto v mojom okoli picuje na emo a scene, tak vystrcim pazure a nadavam, pokym sa ten druhy nevzda...
...NIE som EMO..ale tento styl uz len kvoli hudbe chranim...
...a nabuduce mozme hodit rec... D
...a este necoo...ako moze niekto nadavat, smiat sa a picovat na ludi s inou orientaciou??....ved to je chore...kazdy moze byt tym, kym chce byt a moze robit to, co chce robit...
...preco stale pindate na gayov??...to nie je pravda, ze ked je chalan emo, tak casom sa z neho stane gay...
...ked je chalan gay, tak sa asi nezaradi medzi hoperov - prudkych frajerov...
...tak ako sorry, ale to ked niekto nadava, ake je to nechutne, ked us dvaja chalani spolu...no vtedy z toho dost nemozem a predychavam...
...si teraz predstavte, ze vy by ste boli ini...srdcom rovnaki...telom rovnakii...a predsa ini...a keby do vas stale niekto picoval...a potom, ze co maju ti chudaci robit ???!!!???...
...ale neeee...uz sa nerozculujem na niecom takom, ako je toto, bo to je aj tak zbytocnee...ale je mi vas luto...gayovia su milion krat lepsi ako obycajni, namysleni a trapni frajeri...
...aaa uz sa nerozculujtee...FALL OUT BOY neni EMO !!...ale v dnesnom svete je to tak, ze: MAS OFINKU ??...SI EMO !!!
... ...ejha...asi som emo.. D...