čo si myslíte o tejto stránke? je to podla vás super stránka na chatovanie alebo len portál plný detisiek, ktoré vycapia svoje fotečky a šeci sa strašne lubenkajú???
Myslím,že toto fórum tu už bolo,ale nenechám si ujsť príležitosť nakafrať na Pokec
Na pokec som chodil aj ja (kto tvrdí,že tam nechodil chatovať,nech hodí kameňom ) ale keď som sa dopočul o Birdz,prestal som.A áno,aj preto,že tam boli väčšinou deti,feťáci a kurvy...Ako niektoré miestnosti boli v pohode (metal music) ale postupom času sa to zvrhávalo aj tam...
na pokeci má.. či už aktivny alebo nejaktivny učet asi každý z nás.. všetko má svoje plusy aj minusy.. ale aj tam sa dajú nájsť priateľstvá.. ja som si tam našla aj viac než to..
...coto tu wobec riesite....wed pokec a podobne stranky su nato,aby si clowek mohol vybrat kde sa chce zabawit a spoznawat novyych luudi..a to ci was to tam bavi alebo nie,je predca na waaas .....UWEDOMTE SA LIDI
pokec je volovina... ja tam občas skočím, ale píšem si len so známymi, nemám záujem nadväzovať tam internetové vzťahy s vypatlancami, ktorí píšu JednO PíSmeNkO malé a druhé veľké, alebo každého mocinQy ľúbQajú a posielajú každému CmaQ
poštu a emaily tam mám bežne,s kamošmi aj RP,ale pozvánky typy..."nechceš ma zaučiť v posteli...si pekná,môžme sa stretnúť...rád by som ťa videl..." ignore...
chodievam tam.....píšem len s ľuďmi čo poznám a tak.....no ale veľmi málo aaa neznášam tie prid.bané dediská čo si profil vypisujú TaKýMtO ŠtÝlOm...... veci čo sa ani čítať nedajú.......a looovujem ťa......a takéto... to neznášam je to trápne
noo kedze ja som sa cez pokec zoznamila s frajerom, s ktorym sme spolu uz 8 mesiacov.. a moja sestra sa tak zoznamila s manzelom... mam na to svoj nazor. ale je tam zmes deti, uchylakov a nadrzancov.. treba to nejako riedit so zdravym rozumom a chodit do takych miestnosti, ktore vyhovuju v danych poziadavkach.
v poslednej dobe ho navstevujem celkom casto, zatial nepocitujem nejake zmeny v mojom spravani, nejake výkyvy primitivity, ani nic podobne, cize pohoda...dokonca ani Em0 p1sM0 ma nepochytilo ..vacsinou tam aj tak pisem len s ludmi, ktorych poznam, obcas, ked mi napise niekto cudzi RPcku vyplnenu viac ako siedmimi slovami, tak popisem chvilu, ved aj tu si ludia pisu, no nie?!
btw. to prave tu mi coraz castejsie prichadzaju TSky typu "ahoj popises" .. (blee)..nie ludia, nepopisem
do miestností moc nechodím, píšem len s friends a erpéčky sú podla mna nanic jednak nestacia na moje výkecy a vkuse sú s nimi problémy na pokeci si skorej urobím nejaký profil, urobím album s vecami ktoré ma fakt zaujímajú a to je asi všetko....jediné v čom sa na pokec spolieham je email ale aj to je nanič lebo v škole je zablokovaný pokec a okrem toho chýbajú mi tam tie možnosti ako na birdzi birdz vyhráva na celej čiare asi tak
Tak pokec, čo si pod tým slovo predstavujete ? Samozrejme chatovanie, no má to svoje výhody aj nevýhody....1. možete tam natrafiť na nejakých negramotných úchylov ... alebo opak 2. dása tam nájsť aj pár v pohode ľudí, ale len veľmi zriedkavo.... podľa mňa pokec je návikový, decká len lapia za počítačom a vobec krúžky a škola sú im ukradnuté, nič iné ich nezaujíma len stále trieskať do klávesnice ako pomätený .... akože keď si zachatujete s niekým známim ktorý je napríklad niekde ďaleko od vás a nemožete s ním byť akože v pohode, ale keď deň čo deň tak strieskate, len preto aby ste si začali píať s nejakým cool chalanom akože úbohé...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A urcite nepisem kazdemu druhemu chalanovi a po par Rpckach si s nim dohadujem stretko...vzivote nie.
Na pokec som chodil aj ja (kto tvrdí,že tam nechodil chatovať,nech hodí kameňom ) ale keď som sa dopočul o Birdz,prestal som.A áno,aj preto,že tam boli väčšinou deti,feťáci a kurvy...Ako niektoré miestnosti boli v pohode (metal music) ale postupom času sa to zvrhávalo aj tam...
btw. to prave tu mi coraz castejsie prichadzaju TSky typu "ahoj popises" .. (blee)..nie ludia, nepopisem
a je to nuda, vypadava to, a zmazalo mi to fotky aj "nazvy"k nim...co boli dlhe texty...