Vela ludi tu nadava na pokec (dovody poznaju ti najzasvatenejsi).. a ja sa pytam o co je to tu lepsie ako na pokeci? tie temy, co tu su, su len o tom, ci davame partenrovi pri sexe do zadku prst, ako casto masturbujeme, ci sa nam paci analny sex a podobne
vsetcy nadavaju na pokec lebo ze je tam sami sex atd...ale tu to je take iste este aj horsie a ked sa zalozi normalna tema tak tam nikdo nepise lebo sa nevyzna alebo ho prost normalne temy nebavia..... ked ja potrebujem poradit tak tu uz to ani nevyuzivam lebo tie sproste poznamky a ziadne rady nemusim.... akosi birdz zacina byt o hovne...
nie som veľmi zasvätený, lebo na pokeci som bol dokopy tak trikrát, ale tu píše dosť ľudí slušné blogy a sem-tam sa nájde normálna anketa, niekedy aj seriózna
ty si fakat strasny kokot. najprv tu dojebujes temy svojimi jeblymi prispevkami a teraz sa tvaris ako spasitel sveta, ktory si ako jediny uvedomuje ako robia podobni ludia birdz viacej nahovno portalom ako je teraz?
odjeb sa odtial spolu s ostatnymi "inteligentami", birdz bude menej dojebany ako teraz.
spoznal som tu ludi s ktorymi si rozumiem ..ale inac ..mas pravdu ....ludia co su tu dlhsie sa citia premudreli ..kritizuju vsetko.... z hocico si stale srandu robia ...citia sa tu ako najvacsi intelektuali a myslitelia ...ale myslim ze to bude na kazdom portali ...to nie internet ..to je slovenska mentalita
Nwm, v podstate viac menej pozná každý každého, každý o každom niečo málo vie, a ľudia to tu neberú tak že "no, teraz idem hľadať človeka ktorého pojebem" - tak to väčšinou chodí na pokeci
ďalej sa mi páči že človek sa tu môže prezentovať, písať blogy, etc..
Pokec je taký čudný, starý, trápny a počet fajkov je tam 573 krát vyšší ako tu
Birdz v poslednej dobe dosť upadá .. S pokecom ho porovnávať je zbytočné, keďže sú to dve dosť odlišné veci. Keď si človek dá forum tak tam normálnu tému hľadá s veľkými problémami a keď sa založí, tak vždy sa nájde skupinka premúdrelcov, ktorí majú potrebu tú tému kritizovať aj keby bola na nejakú super tému pritom sú to tí, čo sa vedia baviť len o sexe. Birdz je fajn, aj keď aj kvalita tých blogov v poslednej dobe už nieje to, čo to bývalo. Ludia si tu zakladajú fake profily a keď prídem na birdz a nájdem si 2-3 TS od "pravej Hany Montany" tak potom si to človek hneď začne porovnávať s tým pokecom ..
Lenže Birdz nie je len o Fóre a keď sa ti nejaká téma nepáči tak ju ani neotváraj a máš po starostiach Blbí ľudia tu boli, sú aj budú, to nezmeníš.
@erika178 sorry, ale nie si tu ani toľko čo ja, takže o úpadku Birdz-u je smiešne v tvojom prípade hovoriť. Blbé témy tu boli vždy, aj blbí ľudia tu boli vždy, aj vždy budú. Ja žiadny úpadok odvtedy čo som tu nezaznamenávam :p
viac ľudí to tu už vyjadrilo, kokoti a piče sú všade, záleží len v akom množstve, len tu som si všimla jeden malinký rozdiel - deti, ktorých slovná zásoba obsahuje -"piča, kokot, choď do piče, vyfajči ma/vylíž ma" (nemusia to byť len deti..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
na birdzi je fajn ale casto sem uz nechodim povinnsti ...
..kvak..
odjeb sa odtial spolu s ostatnymi "inteligentami", birdz bude menej dojebany ako teraz.
a čo už som si zvykol, najprv ma ukrižovali, potom si na mňa zvykli, teraz mám už relatívny pokoj........
a páči sa mi : hav, hav, ........kvak, kvak.....................filip
Nwm, v podstate viac menej pozná každý každého, každý o každom niečo málo vie, a ľudia to tu neberú tak že "no, teraz idem hľadať človeka ktorého pojebem" - tak to väčšinou chodí na pokeci
ďalej sa mi páči že človek sa tu môže prezentovať, písať blogy, etc..
Pokec je taký čudný, starý, trápny a počet fajkov je tam 573 krát vyšší ako tu
Takže preto radšej BIRDZ ako Azet
@erika178 sorry, ale nie si tu ani toľko čo ja, takže o úpadku Birdz-u je smiešne v tvojom prípade hovoriť. Blbé témy tu boli vždy, aj blbí ľudia tu boli vždy, aj vždy budú. Ja žiadny úpadok odvtedy čo som tu nezaznamenávam :p
pokec: "no, teraz idem hľadať človeka ktorého pojebem"
birdz: "no, teraz idem hľadať diskusiu ktorú pojebem"