kurnik,ted ma to ale fakt nastvalo...co som tomu debilnemu netu spravila,ked mi nejde pokec?ine stranky idu ale pokec mi aspon 10x vypadol a musela som to obnovovat ale ted mi to nejde absolutne nacitat.to ma vytaca,a nie som sama!ani kamoske to nechce ab
ani mne to nejde ..a teraz hmm na dve weci to ej bud to seka bo je tam 6 000 000 ludi alebo to nejde ani otvorit..alebo RP sa neotvaraju.. hmma minule sa mi nahodou stalo ze mi normlane siel a nic nesekalo aj RP sa otvarali.. som bola prekvapena
Mňa to teraz teda poriadne dožralo Nie že by som bola závislá na rpčkach ale spolužiačka mi poslala na azet mail so zadaniami na ekonomiku, teraz je v Rakúsku, tak mi to nemá ako posať na iný mail...wrrr! Dúfam že to čím skôr pôjde, lebo dosť že nestíham s učením, ešte ma aj na nete budú rozčulovať
ja cakam na jednu veeelmi dovezitu spravu ... ako ja na pokec velmi casto nechodim chodia tam len same male deticky .... ale vzdy ked tam idem tak mi to zapne ale doookelu akurat dnes ked nieco potrebujem to ne a ne zapnut
ani mne nejde a zrovna dnes tam potrebujem co najskor surne prist nieco sa dohodnut a NEJDE TO!!!ja sa na to mozem vy*ebat...ale tak co ine by sa dalo ocakavat
mne pokec ide vzdy (nechcem nic zakriknut XD) ale obcas mi PRcky nejdu otvorit -.- je to otrava a este k tomu ked vam pise daky uchylak ktory sudi podla fotky no bleeeeh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov