caute ludia.mam taky maly problem.na www.pokec.sk, ktori pozna asi kazdy, ma otravuje jeden chalan.najskor som ho ignorovala ale teraz mi je to uz dost neprijemne.nahlasila som ho aj ako spam.ale pochybujem ze mi da pokoj.co mam robit?
no, mne zväčša stačí niekoľko ironicko- sarkastických poznámok a mám pokoj, ale toto bude asi jeden z tých, ktorí sa nedajú len tak ľahko odradiť. ja by som asi tiež urobila to, čo tu už padlo, zmazala konto
Vyser sa nanho. Mas 2 moznosti. 1. zmenis si nick 2. stale ho ignoruj a raz ho to prestane bavit-si musi najst inu obet ...alebo este moznost 3. daj mi jeho nick a vybavime
Na internet maju pristup aj ludia ktory niesu uplne normalny...pokial sa ti zdá že daný človek je divny prestan komunikovať to je dolezite, tkz. ignoracia.
Hlavne netreba chodiť na Pokec, ale na Birdz , na Birdzi najdeš určite viac normalnejších ludí
alebo sa konta zbavis aj ked ti daju, myslim 3x 24hodinovy zakaz do vsetkych miestnosti (pri malych precinoch byva len 24hodinovy zakaz do miestnosti, ale ked ziskas este dalsie dva zakazy v inych miestnostiach, tak mas zakaz do vsetkych miesnoti)
staci troska pospamovat plochu, tapetarit kde sa da a ideeees
Ja som na pokec nechodila pol roka a uz ten nick neexistuje, ale posledny nick som "zrusila" tym sposobom, ze som si napisala hocijake pismena, cislice zadala "zmenit heslo", natukala a papier s "heslom" zahodila od v tedy sa tam nedostanem a ani nepotrebujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Hlavne netreba chodiť na Pokec, ale na Birdz , na Birdzi najdeš určite viac normalnejších ludí
proste daj do nepriatelov a basta
staci troska pospamovat plochu, tapetarit kde sa da a ideeees