Na pokeci mi prisla takato sprava a niesom si ista o co ide. Ci si niekto len robi srandu alebo len chce zistit moje heslo.Alebo... Co si o tom myslite??Dostal niekto nieco podobne alebo je to blbost?
nic take mi ani nedoslo ...jedine co to znamena je ze niekto sa ti chce dostat do zablok albumov alebo ti narobit inu skodu ..a inym sposobom nevie ako na to ...
neviem ako moze byt niekto taky slepy ze ? mas tam v cervenom ramceku velkom jak krava UPOZORNENIE " * - správa zaslaná prevádzkovateľom Azet-u. " & "Azet.sk od vás nikdy nežiada heslo e-mailom ani poštou. V prípade, že ste obdržali takúto správu, nereagujte na ňu."
Ano je to blbost, keby islo fakt o technicku chybu tak to napisu na stranku a neposielaju postu. Na tvojom mieste by som odpisal ze si potvrdis pravdivost na skutocnej linke azetu, a aj tam napisal a poziadal o blok nicku + nickov registrovanych z tej istej ip a uvidis, koho z tvojich znamych uz neuvidis
Do 3 hodín zablokované??? A čo ak by si sa do tých 3 hodín na svoje azetID ani neprihlásila? Aj tak by ťa zrušili? Je tam kopec hlúpostí popísaných. Nereaguj!
TajuplnaRuza to je pravdepodobne PODVOD a niekto zly chce ZISTIT TVOJE HESLO!
Ak by bola chyba na Azete, tak by azet nefungoval, alebo by hlasil chybu Nikdy by ti sam od seba nenapisal. Keby sa naozaj stalo nieco zle tak na hlavnej stranke www.azet.sk alebo www.pokec.sk alebo na obidvoch by boli CERVENE PISMENKA, KTORE BY TA INFORMOVALI! Ale nie v tvojej schranke, ale tam normalne na webe by to napisali!!
jezis to je kokosina nechapem ako to mozes vlastne brat vazne..ani pohorsovat sa nad tym neda...od kamosky chceli, aby si zaplatila dokonca za nick, lebo jej ho zrusia....
typycky priklad podvodu, take nieco sa pouziva pri podvodoch s internetovym bankovnictvom, proste ti pride mail v ktorom "akoze" tvoja banka potrebuje tvoje heslo z nejakeho dovodu...potom si len klienti trieskaju hlavu o zem ked im na ucte svieti jedna velka nula...
Tak,tak ako už ostatní vyššie nado mnou spomínali,nie je to ani reálne.Samozrejme,že by kazdeho takáto pošta znepokojila,ale je to hlupotina jak oči ...proste ignorovať a kašlať na to.
Tak presne toto tam aj mne niekolko krat nejaki chudaci pisali v poste,co aj tebe,ale na pokeci admini ani nikto iny od teba nemoze ziadat heslo ani ziadne ine udaje,niekde je to tam aj spominane! Cudujem sa ze este niekto na toto moze naletiet...trapas
jeziis tak na tooto zareagovala moja pridr. spoluziacka a este sa aj cudovala, ked z jej nicku pisal niekto druhy niekomu aku ma vlhku smiley: : D smiley:: no co aj taki ludia su
podla mna je to kravina. admini na pokeci uz niekolkokrat pisali, ze nikto z nich od teba nepyta heslo ani ine osobne udaju. niekto podla mna chce zistit tvoje heslo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
2.ser na pokec
3.ak nie, tak si tam sprav nové konto
nic take mi ani nedoslo ...jedine co to znamena je ze niekto sa ti chce dostat do zablok albumov alebo ti narobit inu skodu ..a inym sposobom nevie ako na to ...
neodpovedaj na to...
si to tam laskavo pozri
Človek si moc nedal záležať na formulácii, už len to DEAKTIVOVANÉ a ZABLOKOVANÉ stačí, aby človeku došlo, ktorá bije ...
Ak by bola chyba na Azete, tak by azet nefungoval, alebo by hlasil chybu Nikdy by ti sam od seba nenapisal. Keby sa naozaj stalo nieco zle tak na hlavnej stranke www.azet.sk alebo www.pokec.sk alebo na obidvoch by boli CERVENE PISMENKA, KTORE BY TA INFORMOVALI! Ale nie v tvojej schranke, ale tam normalne na webe by to napisali!!
ale keby mi aj chceli zrusit nieco..ma nenadchnu tym...nak sa seru tam kde su...
chorý človek to písal
aj keby to bolo naozaj nemrzelo by ma!!
to je ale sprostost a cely pokec je dielo diabla
mám chuť na nutellu..