Aby sme zachranili svet pred zahubou
A dosiahli zjednotenie narodov
Porazili ducha pravdy, lasky a dobra
A naciahli sa k novym vyskam
Jessie!
James!
Sme raketovy tym, utocime rychlostou svetla
Tak s nami bojuj alebo sa poddaj
Miau, presne tak
@mielikki práveže ako decko som to videla slovensky, preto by som bola rada, keby sa niečo našlo, no teraz to už pozerám anglicky... neviem či sme mali znelku spievanú po slovensky, ale aspoň ten raketový team by bola haluz, keby si niekto ešte spomenul
@roxanie ja vždy po česky a vtedy sa mi to zdalo fajn, teraz som videla pár novších dielov nadabovaných a takmer som umrela
(i keď je pravda, že je to dosť o zvyku, ale inak neviem, či to niekde zoženieš v SJ, už len preto, že oni zas veľa dielov nenadabovali)
@pokemon987 mne sa mari, ze bola este nejaka ze "My chranime svet pred blablablabla ... a na konci- Miau, AJ JA!" takže oni to nejako menili... to by bolo dobre keby si na to niekto spomenul
Podla mna bol pokemon po slovensky ovela lepsie nadabovany ako v cestine. Prva seria bola super, tie dalsie uz boli slabsie, Ash mal potom velmi pisklavy hlas
Ja mám doma este asi 10 VHS-iek pokemona, nahraval som ho z TV vsetko po slovensky a skoro vsetky casti, potom prestali vysielat pokemona a mne sa zrutil svet
My chránime svět před velkou zhoubou.
Před láskou, krásou, štěstím a touhou.
To ta nejvěčší jsou totiž zla.
Co kdy naši zemi ovládla.
Jesse! James!
Zlí Rakeťáci už jsou zase tady.
A zmaří Vám všechny Vaši snahy.
Meoow! Se vším všudy!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Aby sme zachranili svet pred zahubou
A dosiahli zjednotenie narodov
Porazili ducha pravdy, lasky a dobra
A naciahli sa k novym vyskam
Jessie!
James!
Sme raketovy tym, utocime rychlostou svetla
Tak s nami bojuj alebo sa poddaj
Miau, presne tak
ale viem, že to bolo ešte aj ináč!
(a toto je veľmi dobre mierená rada
(i keď je pravda, že je to dosť o zvyku, ale inak neviem, či to niekde zoženieš v SJ, už len preto, že oni zas veľa dielov nenadabovali)
Ja mám doma este asi 10 VHS-iek pokemona, nahraval som ho z TV vsetko po slovensky a skoro vsetky casti, potom prestali vysielat pokemona a mne sa zrutil svet
My chránime svět před velkou zhoubou.
Před láskou, krásou, štěstím a touhou.
To ta nejvěčší jsou totiž zla.
Co kdy naši zemi ovládla.
Jesse! James!
Zlí Rakeťáci už jsou zase tady.
A zmaří Vám všechny Vaši snahy.
Meoow! Se vším všudy!
za kolko by si predal?? Tie kazety myslim