@6 no tak ash skoncil uz daaaavno ..aspon co som ja videla nejakych par novych dielov, tak tam nebol.. a ani na mojom pokemone ypsilon nemam nikoho zo starych tvari, takze ..
a inak schvalujem, ja som si kedysi pozrela celu prvu seriu odznova a som sa riadne chechtala na niektorych veciach, co som ako 9rocne decko nieze nevedela ocenit, ale som ich ani nepochopila
- prve 4 serie su aj dabovane. vysielala ich tv nova a myslim ze su aj na teevee..posledne 4 diely uz ale neodvysielala a zrusili to cele (aj tak su ale dabovane a vysielala ich neskor ceska RTL)
- 5 6 7 8 9 seria su iba s titulkami (tie mam z jedneho fora kde par chalanov prekladalo)
- od 10 po 15 je to zase dabovane (vysielal to disney kanal, jetix a barrandov) - online neviem ci to niekde je..
a potom 16 17 a 18 su uz len anglicky. titulky zatial nemam
@melipe230f ak si si všimol, tak som napísala "aspon co som ja videla nejakych par novych dielov, tak tam nebol.." - pravdou však ostáva, že ich bolo zúfalo málo a asi ani tie neboli celé, v podstate od uvedenia druhej generácie pokémov ma to prestalo baviť, takže tak ..
@kosmiklove ou maj, prečo by som si tam v podstate vytvorila asha, keď ja ho nemám rada (klasický hejt hlavných postáv, mám asi niečo zle v hlave, hlavne pikaču mi vadil .. pravdupovediac, ja som zo začiatku bola vystrašená (lebo pred ypsilonom som naposledy hrala fire red), že tam nebudem mať moju lásku bulbasaura, všade iba tí noví pokemóni, keď som sa potom k nemu dostala, tak som bola preradostená veľmi preveľmi ♥ a nie, nechcem počuť žiadne kecy o tom, že bulbasaur je zlý pokémon
@kosmiklove tak keď som to pozerala ja, tak práve v tej chvíli tam bolo nejaké dievčatko
nie, mám kúpene 2ds a pokémon y
ja osobne si myslím, že na začiatok je úplne najvác, hlavne vo fire red boli prvé gym-y vodné a elektrické a tam sundával riadne ja som s nimi nikdy nemala problém, ale brat ma stále dissuje, že najlepší je charmander chlapi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
serial stale pokracuje a tak skoro myslim ze neskonci
» pokemonepisode.org
a inak schvalujem, ja som si kedysi pozrela celu prvu seriu odznova a som sa riadne chechtala na niektorych veciach, co som ako 9rocne decko nieze nevedela ocenit, ale som ich ani nepochopila
@kakofonicka hry su o inom. teda v podstate mozes to brat tak ze hras za neho ak si das postavu chalana a pomenujes ho tak v seriali ale stale je
a toto je kto asi? hovori o seriali, hra je uplne inde
nikde...teda:
- prve 4 serie su aj dabovane. vysielala ich tv nova a myslim ze su aj na teevee..posledne 4 diely uz ale neodvysielala a zrusili to cele (aj tak su ale dabovane a vysielala ich neskor ceska RTL)
- 5 6 7 8 9 seria su iba s titulkami (tie mam z jedneho fora kde par chalanov prekladalo)
- od 10 po 15 je to zase dabovane (vysielal to disney kanal, jetix a barrandov) - online neviem ci to niekde je..
a potom 16 17 a 18 su uz len anglicky. titulky zatial nemam
@kosmiklove ou maj, prečo by som si tam v podstate vytvorila asha, keď ja ho nemám rada (klasický hejt hlavných postáv, mám asi niečo zle v hlave, hlavne pikaču mi vadil .. pravdupovediac, ja som zo začiatku bola vystrašená (lebo pred ypsilonom som naposledy hrala fire red), že tam nebudem mať moju lásku bulbasaura, všade iba tí noví pokemóni, keď som sa potom k nemu dostala, tak som bola preradostená veľmi preveľmi ♥ a nie, nechcem počuť žiadne kecy o tom, že bulbasaur je zlý pokémon
to mam chapat tak ze mas kupene 3ds a pokemon y?
neni zly. praveze mega venusaur s odolnostou na fire a ice je celkom brutal
nie, mám kúpene 2ds a pokémon y
ja osobne si myslím, že na začiatok je úplne najvác, hlavne vo fire red boli prvé gym-y vodné a elektrické a tam sundával riadne ja som s nimi nikdy nemala problém, ale brat ma stále dissuje, že najlepší je charmander chlapi
to je fuk ci 2ds alebo 3ds. mozme niekedy zahrat
mne najviac sadol cyndaquil