Dievca je ta ktora si moze dovolit "roztiahnut" nohy. Tak ak chlapci sa nato nalakaju pravdepodobne nemozu zato pretoze to maju v genoch, proste sex to je ich partia ale nehovorim ze u vsetkych . Dievca by malo "davat" len vybranim ludom ako napr. ich frajer ktory ich miluje a maju spolu vztah a nemalo by "davat" kade komu sa jej zapaci, aspon tak to je u niekoho koho poznam
Takze z toho vypliva ze dievca ma vsetko v rukach ci bude z nej kurva alebo nie. Snad ma chapes pretoze dnes mi to nepali za pochopenie dakujem
@pappkin ale ta teória je chorá, zeny su takisto nadrzane ako muži, ak nie viac tak preco je zaužívane ze maju ist len z lasky? Neni jedno ci bude osukana 100 krat svojim priatelom alebo 100krat s niekým na jednu noc?
sexuálny život dnešnej mládeže je viac než vtipný no čo, keď nemajú v hlave, musia si vynahrádzať inak - napr. tým počtom sexuálnych partnerov Smutné, že dnešní teenageri nedokážu riešiť už nič iné ako dĺžku prirodzenia a podobné chujoviny - viď. ankety na birdzi
@pappkin nj ma mat hrdosť, to mas pravdu ale byt dámou na verejnosti je jedna vec a byt nadrzanou dracicou v súkromí ďalšia a ja osobne take radodajky zboznujem
Toto je pribrzdená spoločnosť- chlapec si môže každú noc užiť s inou a je "super dzivý šrac".... no ked si holka užije za týždeň s dvoma tak už je to posledná ku***...
ja som kurva a nymfomanka odkedy som prišla o panenstvo (vraj, vôbec to nie je pravda) a tiež zastávam názor, že baba keď sa s niekym vyspí je kurva a chalan keď to urobí tak je kanec... chvalabohu v niektorých spoločnostiach rastie inteligencia a je to kurevník...
ale tak záleží, 20 je dosť ale nemusí byť preto šlapka... povedala by som že to skôr záleží od toho, čo ju k tomu viedlo... aj keď vo všeobecnosti a väčšinou to je šlapka ale tak mňa osobne to teda nezaujíma, ja nebudem jej ďalším sexuálnym partnerom, ja s ňou môžem byť tak maximálne kamarátka čiže mi je to jedno.
joj zle som klikla, no napisem to tu...to zavisi od toho kolko mal chlap dievcat a v akych pomeroch vyrastal..no dospelemu vyzretemu chlapovi to podla mna skor nevadi, lebo zena je aspon skusenejsia
Kokso pán autor ma (že vraj 10-12rokov) Tak to ma v tedy zaujímali iné otázky a veci ako takéto voloviny.Za par rokov bude forum pre deti do 10 rokov a budu tam preberat kto ským a kedy
slovo kurva znamena ze ma sexs hocikym ale za peniaze alebo za nieco ine..napr,poznam baby kt si vytrt...auta a pod..ale ak ta tvoja baba nevzala peniaze,tak nebude kurva..maximalne tak nymfomanka..
@kolini - niektorí majú ten pás cudnosti v hlave, vieš... slúži to ako regulácia a začne ti blikať také červené svetielko, vieš - že blik blik blik, poznáte sa 10 min. a máš v sebe pol litra vodky... Také by sa viacerým hodilo, asi začnem vyvážať aj do zahraničia
Podľa toho, akú babu pokladáš za mladú, ak to je nejaká trinástka, tak áno, je to kurva, ale ak nejaká 20 ročná, tak si o nej nemyslím, že by bola kurva...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ked sa baba vyspi s vysokym cislom chlapov je to kurva
ked sa vyspi chalan s vysokym poctom bab v nizkom veku je to dement
za to si asi mozes sama nie? =D
Dievca je ta ktora si moze dovolit "roztiahnut" nohy. Tak ak chlapci sa nato nalakaju pravdepodobne nemozu zato pretoze to maju v genoch, proste sex to je ich partia ale nehovorim ze u vsetkych . Dievca by malo "davat" len vybranim ludom ako napr. ich frajer ktory ich miluje a maju spolu vztah a nemalo by "davat" kade komu sa jej zapaci, aspon tak to je u niekoho koho poznam
Takze z toho vypliva ze dievca ma vsetko v rukach ci bude z nej kurva alebo nie. Snad ma chapes pretoze dnes mi to nepali za pochopenie dakujem
@pappkin napisal si to iste ako ja, ale ja som pouzila skratenu verziu
chalan, ktory je viac menej zavisly na sexe je.. proste chalan?
kurva chodí za peniaze...tá ktorá nechodí za prachy len kvôli potešeniu je nymfomanka...a sex môže byť hobby ako každé iné
Ved penis ako penis
a s tym prispevkom cislo @13 myslim ze budes mat pravdu
a my mame na sebe pas cudnosti.. dobre sme to vymysleli!
to mas jeden futbalovy tym aj s trenermi,masermi a kustodom...
ani diva srnka netusi podaktore sikovnejsie to stihaju do 18...
Chlapi majú zvieracie (priam až neovládateľné) sexuálne pudy a ako sa vraví: keď suka dá, pes bere" či ako je to
pre mna su to ku.vy kebyze to robia za prachy aspon by z toho nieco mali ked uz nemaju hrdost..
Ked s vela babami spi chalan JE KUREVNIK!!! Ked s vela chalanmi spi baba je KU*VA...
ale tak záleží, 20 je dosť ale nemusí byť preto šlapka... povedala by som že to skôr záleží od toho, čo ju k tomu viedlo... aj keď vo všeobecnosti a väčšinou to je šlapka ale tak mňa osobne to teda nezaujíma, ja nebudem jej ďalším sexuálnym partnerom, ja s ňou môžem byť tak maximálne kamarátka čiže mi je to jedno.
neviem, ako mna dost sere, ked mam holku a mala predomnou neviem kolkatich... taky divny pocit to vomne vyvola, neviem to identifikovat
pletete pojmy z dojmamy kurva ide za peniaze a nie ide s viacerymi !!!
Ale v zásade určite nie, vyvodzovať z toho podobné závery sa mi zdá nevhodné ...
Tak len sa zhadzuj za to že oni na teba pičuju že si "kurva" nemôžeš....