Ahojte Pracoval niekto na tejto pozicii? Ake mate skusenosti? Ako je to s tou zdravotnou prehliadkou u ich lekara? Ako sa vam tam robilo odporucali by ste to? Museli ste doplacat manko alebp vas rovno vyhodili? Ako je to s prestavkami? Vopred dakuj
úprimne Kaufland máš predsa (robila som v tescu viem svoje a viem si aj všímať + a - obchod. reťazcov) len nižšiu úroveň ako tesco...taktiež čo --sa vzťahu zo zamestnancami týka...
-plat máš nižší, musíš čakať kým ti príde odutá ženská spraviť storno
- jebnuté dotykové pokladne (tlačítkové sú naj!)
a takto čo mi známa hovorila... mali ako normálku že ju kludne enchali dlhšie ako mala napísanú zmenu...alebo ich odmietali púšťať na wc...alebo im dali restávku hodinu/polhodinu pred koncom zmeny...a rob ty 8 hodín...
navyše nakokot pokladne! málo miesta a musíš stáť...
proste tesco je ohladom takejto zarobkovej činnosti najlepšie síce už tam robiť nechcem ale bola to dobrá brigáda
fakt na kaufland som počula samé negatíva (samozrejme od tých čo prešli odtial do tesca tí čo robia v kaufe a nerobili v tescu to zvladaju a je im jedno lebo nemaju s čím porovnať
a my sme v tescu manka neplatili... ako ale tam sú také kamery že ti uplne vidí na minutor, presne vidí každý cent na ruke...čiže napr. jedna pokladníčka raz chcela ojebávať a vydala kamarátke o 90e ako mala tak tá to musela vrátiť, dostala pokutu a vyjebali ju
@lawey Tak ja nemam moznost ist do Tesca ani dp ziadneho ineho iba do Kauflandu najväcsi hypermarket v nasom meste kde beru najviac brigadnikov. Zmluvu mam mat hotovu az zaciatkom juna ale rozmyslam, ze to necham tak. Lebo vela negativnych ohlasov je na tentp obchodak.
@lawey No neviem ci mi to stoji za tych 100€ co tam zarobim za mesiac. A co ked z toho budem musiet este aj manko nejake platit? Lebo mne treba brigadu len na jun (jul, august sa staram o 7-r. synovca, kt. nema kde sestra dat)
robila som v kauflande na pokladni a uplne v pohode...nemusela som stat ako tu niekto pisal...manko som nedoplacala a ako brigadnik robis 5h pocas ktorych mas narok tak max ist na wc ale ziadnu prestavku...u nas boli fajn veduce a kedze sme boli viac menej len sami brigadnici tak bola casto aj sranda hlavne ked bolo menej ludi spoluziacka robila tiez v kauflande ale v tt a ta vobec nebola spokojna...dalsia robila v tescu a tiez bola najradsej ked odtial vypadla...takze velmi zalezi od toho aka je celkovo pracovna atmosfera a hlavne ake su zmenove veduce ak ta este nieco zaujima tak kludne TS
@lawey@2 plat zalezi od toho co si dokaze veduca oddelenia vydupat...u nas v kauflande (pokladne-brigadnici) bol napr plat nizsi ako v tt kauflande ale zrazu ked mali otvorit tesco tak nam zvysili aby im vsetci neodisli tam a mali sme potom rovnako ako v tescu a dokonca to bolo viac ako v tt...ale pokial viem len pokladne lebo nasa veduca mala rozum vyuzila prilezitost a vydupala si to...
@normane hlavne podla mna v kazdom meste to je ine...neda sa povedat ze v kazdom tescu je lepsie ako v kauflande...verim ze v niektorych mestach to tak je ale urcite nie vsade...
ja som robila v Kauflande rok a pol..brigáda pravdaže..
-prehliadka u ich lekára- odmeral mi tlak a vydal mi ten zdravotný preukaz, nestálo ma to nič
-museli sme celý čas stáť
-mala som 2,33 na hodinu, nič mi z toho už nestrhávali
-robili sme 4, 5 alebo 6 hodín, ako sme sa napísali, pri 6 hodinovej službe sme mali pol hodinovú prestávku (vačšinou tak po 2-3 hodinách), ale zase napr. ked som mala robiť do 20,00 a chcela som odísť už o 19,30 tak mi vyhoveli a išla som bez prestávky len do tej pol osmej
-manko do 3 eur sme nemuseli doplácať, mne sa raz stalo trošenku viac a doplácala som to, nevyhodili ma, ani to vedúca neriešila nijako vážne
-vtedy mi to vyhovovalo, zarobila som dosť a nemusela som sa pozerať na každý cent, kde ho miniem
-teraz cez leto to beriem ako poslednú možnosť na brigádu, preto veeeeľmi dúfam, že si vybavím brigádu inde
-ešte k wc- ak bolo veľa ľudí na pokladni, tak chvílku prišiel namiesto mňa blokovať niekto iný a ak bolo málo ľudí, tak som sa mohla odhlásiť a odskočiť si
Robím tam a všetko je v pohode... nedoplácam manko plat je v pohode spokojná som a nestojím ... ja som si už zvykla tam skoro stále sediet takže pohoda a aj vztahy su tam fanj vzdy mi vysli v ustrety zatial aj s pokladnou som dokonca spokojná a ja zasa z TESCA som prešla do Kauflandu a som ovela spokojnejšia
Keď si nemáš z čoho vyberať, a robiť chceš, tak načo táto otázka? i tak to nemá moc zmysel, pokým ti na ňu neodpovie niekto z toho kauflandu, do ktorého máš ísť. lebo jediné, čo v tomto zaváži, je nadriadený na zmene, a tí sú všade iní. všetko ostatné je len detailoch a zvyku.
Tak systematicky:
- popri škole (aspoň v našom okolí) jediné čo sa dalo zosynchronizovať so školou aj s učením
- plat sme mali tak 80€ mesačne, nebolo sa kedy napísať na smenu, poprípade nás stále obvolávali (večne v škole cez hodinu), že či nemôžeme dojsť, lebo niekto vypadol (zo zoznamu)
- vedúca bola veľmi nepríjemná, arogantná, povýšenecká, zákazníci vedia byť tiež hnusní, dokonca som sa raz skoro rozplakala, fakt som to silno zadržiavala, keď som sa povinne išla pozrieť cca. 60 ročnej zákazníčke do košíka a ona sa rozkričala na mňa že "ešte aj medzi nohy mi budete čumieť vy ku*vy germánske?"
- večne ťa napomínajú, opravujú, musíš robiť také tie veci ako čumieť do vozíkov, používať frázu "Boli ste spokojní s nákupom?" atď.
- stresové som to mala, aspoň ja
- prestávky sú len ak si tam na 8 hodín, na 5 sme nemávali
Pokiaľ študuješ a nič iné sa ti nedá a potrebuješ brigádovať, odporúčam. Inak nie.
@eslovaca Ahoj Tak ja som to tu potom už nepopisovala. Ale keď som tam prišla koncom mája podpísať zmluvu tak som mala také zmiešané pocity. Prvé dni boli také no... ako prvé. Ale strávila som tam 3 mesiace, spoznala som veľa nových ľudí. No my sme mali aj 7 a pol hod zmeny (pol hoďka na obed). Takže záležalo koľko zmien si človek zobral najslabší bol asi júl inak som mala max. sumu 150€. No naša vedúca bola mladá taká vo veku 27 rokov takže pohodka mňa to v celku bavilo a uvažujem o tom, že by som chcela takto stráviť aj toto leto pre mňa je to také odreagovanie. Boli sme tam dobrá partia Stále sme v kontakte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
úprimne Kaufland máš predsa (robila som v tescu viem svoje a viem si aj všímať + a - obchod. reťazcov) len nižšiu úroveň ako tesco...taktiež čo --sa vzťahu zo zamestnancami týka...
-plat máš nižší, musíš čakať kým ti príde odutá ženská spraviť storno
- jebnuté dotykové pokladne (tlačítkové sú naj!)
a takto čo mi známa hovorila... mali ako normálku že ju kludne enchali dlhšie ako mala napísanú zmenu...alebo ich odmietali púšťať na wc...alebo im dali restávku hodinu/polhodinu pred koncom zmeny...a rob ty 8 hodín...
navyše nakokot pokladne! málo miesta a musíš stáť...
proste tesco je ohladom takejto zarobkovej činnosti najlepšie síce už tam robiť nechcem ale bola to dobrá brigáda
a my sme v tescu manka neplatili... ako ale tam sú také kamery že ti uplne vidí na minutor, presne vidí každý cent na ruke...čiže napr. jedna pokladníčka raz chcela ojebávať a vydala kamarátke o 90e ako mala tak tá to musela vrátiť, dostala pokutu a vyjebali ju
-prehliadka u ich lekára- odmeral mi tlak a vydal mi ten zdravotný preukaz, nestálo ma to nič
-museli sme celý čas stáť
-mala som 2,33 na hodinu, nič mi z toho už nestrhávali
-robili sme 4, 5 alebo 6 hodín, ako sme sa napísali, pri 6 hodinovej službe sme mali pol hodinovú prestávku (vačšinou tak po 2-3 hodinách), ale zase napr. ked som mala robiť do 20,00 a chcela som odísť už o 19,30 tak mi vyhoveli a išla som bez prestávky len do tej pol osmej
-manko do 3 eur sme nemuseli doplácať, mne sa raz stalo trošenku viac a doplácala som to, nevyhodili ma, ani to vedúca neriešila nijako vážne
-vtedy mi to vyhovovalo, zarobila som dosť a nemusela som sa pozerať na každý cent, kde ho miniem
-teraz cez leto to beriem ako poslednú možnosť na brigádu, preto veeeeľmi dúfam, že si vybavím brigádu inde
ak máš ešte nejaké otázky, kludne napíš
- popri škole (aspoň v našom okolí) jediné čo sa dalo zosynchronizovať so školou aj s učením
- plat sme mali tak 80€ mesačne, nebolo sa kedy napísať na smenu, poprípade nás stále obvolávali (večne v škole cez hodinu), že či nemôžeme dojsť, lebo niekto vypadol (zo zoznamu)
- vedúca bola veľmi nepríjemná, arogantná, povýšenecká, zákazníci vedia byť tiež hnusní, dokonca som sa raz skoro rozplakala, fakt som to silno zadržiavala, keď som sa povinne išla pozrieť cca. 60 ročnej zákazníčke do košíka a ona sa rozkričala na mňa že "ešte aj medzi nohy mi budete čumieť vy ku*vy germánske?"
- večne ťa napomínajú, opravujú, musíš robiť také tie veci ako čumieť do vozíkov, používať frázu "Boli ste spokojní s nákupom?" atď.
- stresové som to mala, aspoň ja
- prestávky sú len ak si tam na 8 hodín, na 5 sme nemávali
Pokiaľ študuješ a nič iné sa ti nedá a potrebuješ brigádovať, odporúčam. Inak nie.