vôbec nemám rada tento citát!! úplne zatracuje.. ten kto pije pije, ten kto fajci, nech fajci, jak kazdy chce.. ale keď ma niekto zdravotne problemy a neprestane s fajcenim/pitím a bude si to kompenzovať takýmto prijebaným citátom, tak je to fakt kokotina!
Nepijem ani nefajčím. Vadí mi, keď niekto fajčí vedľa mňa, alebo keď za mnou v práci príde niekto, kto páchne ako podpálená továreň na cigarety :S (Naozaj nemám potrebu čuchať ten smrad). Nevadí mi, ak si niekto vypije, ale vadí mi, ak sa niekto ožiera a potom nevie, čo so sebou...
nerobím ani jedno. nerada som v spoločnosti opitých ľudí, nerada som v zafajčenom prostredí a aktívne sa tomu vyhýbam. tento citát, je len taká výhovorka, prečo kludne robiť tieto veci dalej, tak isto ako "alkohol problemy nerieši, ale to ani mlieko" .....vyhovorky.... pfuj (blee)
Nefajčím, ale priznám sa že ako 12-13 ročná som cigaretu vyskúšala, trvalo to asi týždeň ale keďže nič chutné a zdraviu prospešné na tom nie je, navyše to veľmi zaťažuje peňaženku... nerobilo mi žiaden problém s tým skončiť.
Čo sa týka alkoholu, pijem príležitostne (to neznamená, že každý piatok - takýto štýl života neuznávam). Napr. ochutnávka vína, prípitok, vinobranie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
inak pijem a nefajcim
ale je to blbost robit preto ze aj tak skapem
Nefajčím, ale priznám sa že ako 12-13 ročná som cigaretu vyskúšala, trvalo to asi týždeň ale keďže nič chutné a zdraviu prospešné na tom nie je, navyše to veľmi zaťažuje peňaženku... nerobilo mi žiaden problém s tým skončiť.
Čo sa týka alkoholu, pijem príležitostne (to neznamená, že každý piatok - takýto štýl života neuznávam). Napr. ochutnávka vína, prípitok, vinobranie...