neska sa mám chuť vadiť, tak sa vás tu pýtam, je normálne keď niekto chodí každý týždeň do kostola, Krista by stiahla z kríža, ale akonáhle výjde z kostola je z nej kurva? šak sa o týždeň vyspovedá a ide sa ďalej. a takýchto ludí je v kostole plná piča. j
Tiez vobec nerozumiem principu tych spovedi... Tak ale zas je pravda, ze vsetci moji najlepsi priatelia su hlboko veriaci. Neviem, ze ci je to nahoda. Akosi lepsie si s nimi rozumiem To co myslis ty je isto pravda, ale je to iba cast z tych ludi.
Zaujimave, ja takych ludi neregistrujem.. A tych, co poznam, ti rozhodne do kostola nechodili dobrovolne. A tiez som myslela, ze nadavky nepatrila k stylu slusneho cloveka, ale ked to o sebe tvrdis..
vy co robite?? vsetci sme hriesnici. a hlavne kazdy ma pravo ist do kostola a hovorit ze je krestan...pokial je krestan tak je ...co sa vy do toho miesate?
To sú u mňa typický kresťania.Preto som neveriaci a žijem tak aby som nemusel chodiť prosíkať o nejaké odpustenie.Aj moja nadriadená je taká kostolná piča,stále sa tam jebe a v robote, ten jej slovník a jednanie s ľuďmi je na grcanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
neriesim takych ludi....pokials a ma to netyka tak anco sa tym starat?
Zlatokopky, špekulanti, takéto je toto mesto!
@zimuska , zase si ma predbehla!!!