Chcel by som sa Vás spýtať či nepoznáte nejaké weby, kde sú návody na rôzne chemické pokusy ľahko dostupné, nejaké vynalézy, alebo ako si vytvoriť niečo napomocné, plameňomet, bombu a tak ? Fest ma baví stavanie takých vecičiek a pokusy
@antananarivoandy náhodu podľa mňa je to celkom cool téma Veď skús si dať niečo do youtubu alebo ak vieš po anlgicky, pozri si Visace, oni sú super a myslím, že tam amjú aj nejaké pokusy.
5kg uranu, proste pohoda, to sa mi bezne vala v skrini,
pouzivaj google poriadne, aj ked nemas vek na hranie sa s takymi vecami ako vybusne latky, mam taky textak, co by som ti mohol uploadnut na domacke bomby atd. ale niesme hizballah, najdi si na nete co stoji "magicky prasok" alebo na nejake srandy typu mentos+cola, youtube napr.
@antananarivoandy oddeliť žĺtok od bielka vie snáď každý a nepotrebuješ k tomu žiadne zložité techniky Niekedy zdanlivo nové veci práve komplikujú život alebo vôbec nepomáhajú. Ale viem, čo myslíš.
Ak niekto hladáte rádioaktívne izotopy na výrobu nukleárnej hlavice, rád pomôžem pri zháňaní surovín a výrobe. Alebo ak máte nejaké otázky ohladne pyrotechniky ts-kujte ma.
65%HNO3 + Hg, pomer cca 10:1. dame do erlenky napriklad, obcas pomiesame, ale nechaj reakciu prebehnut samovolne len obcas musis miesat.Potom si zober velku nadobu(kadicka) cca 5litrov(ked si pouzil okolo 20-40g Hg) nalej tam denaturovany lieh(pomer 13,3(+-):1 oproti Hg) a potom obsah erlenky nalejeme do tej velkej nadoby ale nemoze obsahovat Hg(tie male gulicky) musi byt komplet zreagovane alebo nalievat opatrne , Potom kadicku prikrijes, nezahrievas to zas nechas reakciu posobit.(toto treba robit pri silnom digestory alebo vonku, lebo zacne nadoba z velkej pravdepodobnosti dymiet potom preplachnut vodou a prefiltrovat a nechat vysusit
vznikne ti sypka latka ale je tam pravdepodobne velke nebezpecenstvo explozie a treba to rekrystalizovat a to je uz zlozitejsie
hmm ja som raz tiez hladala na nete take navody na experimenty, uplnou nahodou som sa dostala na take stranky ako vyrobit bombu, a potom hoci neviem ci to s tym suviselo,nap asi tyzden pred vchodom do bytu parkovalo take auto a furt ujovia so slnecnymi okuliarmi tam sedeli a cumeli do nasho okna
No ja večne vyrábam triacetón triperoxid a raz som to prehnal s výrobou, vyrobil som viacej a vonku mi spadla sklenička, no utekal som ale odhodilo ma.
mne buchlo kúsok od nohy asi 80g TATP, fakt jediné šťastie že som mal na sebe kanady a oblečené nohavice s tepelnou vložkou. Vtedy mi napravilo všetky kosti a skoro mi povolil zvierač.
Známy ktorý robIL s nami bojové ukážky raz ukážke výstrelu z dela, keď náboj nevystrelil na prvý krát, podľa "predpisu" by sme mali počkať hodinu potom delo zaliať vodou až potom to vybrať. Jemu zrejme ihla netrafila zápalku a ako posunul uzáver dole zrejme mu tú zápalku škrklo náboj sa odpálil a cez tú medzeru vyšlahla asi polovica všetkej energie. Ruku mu ošúpalo na kosť od zápästia po lakeť. Ešte raz si rozmyslí či chceš také veci robiť.
@antananarivoandy plameňomet? no takže raz som to skúšala, ale obnáša to pár malých popálenín: zober zápalku a sprejuj na to lakom na vlasy, celkom pekne to "vrhá" plamene .D odporúčam skúšaj to vonku
Co som cital niektore tie veci, co sem dal @22 tak to prosim vas neskusajte.. presne tak ako to tam je sa to robit nema.. su tam veci, ktore funguju, ale s bezpecnostou to nema nic spolocne.. su tam pre to, lebo sa lahko vyrabaju, ale su nebezpecne.. priemyselne sa pouzivaju ine veci, aj ked je ich vyroba zlozitejsia.. ta bezpecnost stoji za to... tolko traskavin pokope ako oni pisu tam.. kto to kedy videl??? Ja sam som vystudovany chemicky inzinier, ale do tych hluposti co su tam, by som sa nepustal... mozno prave preto, ze o tom nieco viem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Alebo aj nejaké šikovné pomôcky napr. ako toto » www.mojevideo.sk/video/15f88/ako... čo by zjednodušilo život
pouzivaj google poriadne, aj ked nemas vek na hranie sa s takymi vecami ako vybusne latky, mam taky textak, co by som ti mohol uploadnut na domacke bomby atd. ale niesme hizballah, najdi si na nete co stoji "magicky prasok" alebo na nejake srandy typu mentos+cola, youtube napr.
netrapoš...
vznikne ti sypka latka ale je tam pravdepodobne velke nebezpecenstvo explozie a treba to rekrystalizovat a to je uz zlozitejsie
sry ked ti to teraz vymaze admin
» www.pastebin.ca/2298058...
ak ma zavru, je to vasa vina,
» www.pgchem.sk/sk/ponuka/10/du...
najlepším príkladom je ti @16
mne buchlo kúsok od nohy asi 80g TATP, fakt jediné šťastie že som mal na sebe kanady a oblečené nohavice s tepelnou vložkou. Vtedy mi napravilo všetky kosti a skoro mi povolil zvierač.
Známy ktorý robIL s nami bojové ukážky raz ukážke výstrelu z dela, keď náboj nevystrelil na prvý krát, podľa "predpisu" by sme mali počkať hodinu potom delo zaliať vodou až potom to vybrať. Jemu zrejme ihla netrafila zápalku a ako posunul uzáver dole zrejme mu tú zápalku škrklo náboj sa odpálil a cez tú medzeru vyšlahla asi polovica všetkej energie. Ruku mu ošúpalo na kosť od zápästia po lakeť. Ešte raz si rozmyslí či chceš také veci robiť.
prosim @admin -a o vymazanie tejto temy