Pes sa mi vypotreboval na detskom ihrisku A policajt mi to zrátal tak že bez vodidka , tu váš pes nemá čo robiť a máte to po nom popratať ... no istože
dostala som pokutu dva krat, raz za prechod cez zeleznicne priecestie na cervenu, pricom to nebola cervena a policajti stali za zakrutou tak nemohli nic vidiet a potom za pitie alkoholu na verejnosti.. (miesali sme si mojito
môj kamarát dostal este s jednym kamosom pokutu za zakladanie ohňa.. 40€. Vtedy bola krutá zima a bus im mal ísť až za hodinu, tak si spravili mensi ohnik..
za to, ze som si vo vlaku vylozil nohu na sedacku oproti mne. pricom som ju celu nevylozil, len oprel a ani som to nevnimal moj negativny postoj k zaplateniu znizil pokutu z 33e na 5e takze zatial moja jedina pokuta
@faino za to je pokuta ?? dobre vediet , ja to robim bezne .. kamarata ta sprievodkyna (ci jak sa tomu nadava) vypi*ovala ze si nema vykladat nohy lebo cistenie je drahe ci co
Ja som ešte nedostala...Ale kamarát išiel z párty ráno o 7 na vlak rovno do školy...Samozrejme,že triezvy nebol. Náhodou zaspal a hodil šablu vo vlaku Tak si zacvakal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ako veľmi musí byť človek blbý, aby venčil psa na detskom ihrisku?
ešteže v Čechách nie sú také vysoké pokuty ako u nás...