V Nemecku vymysleli takú reláciu, pre nepolepšiteľných tínedžerov, ktorým nepomohla ani polepšovňa? Odvedú ich do Afriky do dediny Masajov a tam ich nechajú žiť a musia sa obliekať jesť a robiť všetko, ako bežný Masajovia. Dokonca sa musia, aj rovnako obl
@kokosovyorech išla?...žiadna telka, internet, počítač, rádio, kúpeľňa. Nič z toho bi ti nechýbalo? Nie je prechádzka rúžovou záhradou. divá zver, dotieravé komáre. Síce Masajovia sa natierajú červenou farbou z rastlín, alebo z čoho to je, aby hmyz neštípal. Používajú prírodné produkty značky Ela-Afrika...chi..chi
"Pane doktore, pomozte nám! Nic sme neskoušeli a vubec nic nás už nenapadá"
Reality show bude vždy len o divákoch nie o účinkujúcich. Rodičom čo tam poslali dieťa by som dolámal ruky nohy. V akej prdeli musí mať niekto mozog, aby radšej skúsil toto miesto poriadnej snahy so svojím deckom niečo urobiť.
@kelly152132 teba bi sa nikto nepýtal, keby si nemala 18 rokov a rodičia bi si z tebou nevedeli dať rady, ani polepšovňa tak iné bi ti neostalo len ísť. A skoro všetci čo tam boli domov prídu, ako baránkova. Uvedomia si čo mali doma a nevážili si to a prinajmenšom prestali robiť voloviny. Z nikoho tam nezabijú, neobesia, len zistia o čo prišli a uvedomia si čo pred tým mali. Funguje to a to je dôležité a do života majú skúsenosť.
Kamoška vo Švajčiarsku baví a učí 2 deti Anglicky, doučuje ich a stará sa o domácnosť. Je prakticky slúžka u Slovensko-Švajčiarskej milionárskej rodine. A sťažovala sa mi, že, ako sú tie decká drzé a nevychované. Syn toho milionára jej povedal...citujem...Ja sa učiť nemusím Ja môžem mať všetko a za ockove peniaze môžem si kúpiť všetko aj rozum aj teba. Keď už taký 8 ročný sopliak tak rozpráva, čo z takého smrada vyrastie... iba sebecká a bezcitná sviňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
prečítajte si knižku od Amelie Nothomb- Kyselina sírová,
to ma tak napadlo pri ďalšej nezmyselnej reality show, teda, ktorá kedy mala zmysel, však...
Reality show bude vždy len o divákoch nie o účinkujúcich. Rodičom čo tam poslali dieťa by som dolámal ruky nohy. V akej prdeli musí mať niekto mozog, aby radšej skúsil toto miesto poriadnej snahy so svojím deckom niečo urobiť.