Ahojte Kamarátka by chcela ísť študovať na túto školu a potrebovala by poradiť, ako to tam funguje. Počuli sme, že nie je ľahké sa tam dostať, ale keby, je to štúdium náročné? Lebo pozná pár ľudí z policajného zboru a povedali jej, že to tam nie je len
je to tam také jednoduché ?? lebo ja som sa bavila s pár ľudmi a budem úprimná že vraveli že biflovačky právo a veci podobného typu že strašne prísne a ťažké
a dalšie vraveli že ked už budeš tam je to samá korupcia a aké niečo Chodil si tam? chodíš ? alebo od známych vieš?
@dominika44 ja som bol iba na prijímacích skúškach cez, ktoré som sa nedostal lebo som nemal 2000€ na správne odpovede, ktoré by mi boli aj tak na nič lebo by som potreboval ďalších 10 000€, aby ma aj vzali. Ale čo mi hovoria kamoši a kamošky, čo poznajú ľudí, ktorí tam študujú, že to nie je žiadna hrôza. Oproti iným školám, je to v pohode (nemyslím verejnú správu). A naučiť/nabifliť sa by nemal byť problém . Jednoznačne nech ide vyskúšať a keď sa tam nejako pretlačí, udržať sa tam by nemal byť žiadny problém.
No na Akademii PZ studujem a ano je pravda ze je dost tazke sa tam dostat (mne osobne sa to podarilo az na 2.pokus) pretoze sa hlasi vela ludi a beru malo. Je pravda ze tento rok sa prijmacky trocha zmenili a budu aj kondicne testy a myslim ze aj psychotest takze mozno to tento rok vela ludi odradi.... Ja som nemusela zaplatit nikomu ani cent aby som sa dostala ale musela som sa proste naucit. Takze ak sa chce skutocne dostat a nie len skusat musi sa zasilit a ucit sa. Skola sama o sebe je velmi podobna pravu (velmi podobne predmety a vela je aj rovnakych) ale nie je nezvladnutelna A intrak je pekny??? dovol mi sa zasmiat. Neviem na akom intraku si bol ty ale intrak APZ to urcite nebol ked toto tvrdis.
Milý jancek, na túto školu som sa dostala hneď na prvý krát a to nemáme v rodine žiadneho policajta ani zvyšných 2000 eur. Stačilo mi raz prebehnúť obsahové zameranie. A že je intrak pekný? Z toho, čo píšeš je mi zrejmé, že si sa ani prijímacieho konania nezúčastnil. Ľudia, nedajte sa odradiť takýmito rečami
@simuska910 chcem sa opytat, ak ta prijali na APZ, mas uz zabezpecene aj pracovne miesto, alebo studujes a po ukonceni skoly sa moze stat, ze ta do zboru ani neprijmu??? neviem ako to funguje, tak preto sa pytam. vdaka za info
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
je to tam také jednoduché ?? lebo ja som sa bavila s pár ľudmi a budem úprimná že vraveli že biflovačky právo a veci podobného typu že strašne prísne a ťažké
a dalšie vraveli že ked už budeš tam je to samá korupcia a aké niečo Chodil si tam? chodíš ? alebo od známych vieš?