Nikdy som od policajtov nedostal a nikdy som na oddeleni ani nebol. Staci sa spravat tak aby si sa tam nedostal a nebudu ta bit Btw ACAB je uplne super, hlavne ze ked ti vykradnu dom, ukradnu auto alebo ta niekto zmlati pojdes ako male decko priamo za nimi... serete si do papule ale budis.
Nehovorim ze policajti su len dobi, su medzi nimi aj svine a debili ale osobne som takeho este nestretol a pokial sa k nim clovek sprava normalne tak su v pohode aj oni.
poznám viacero ľudí čo dostali napiču od acabov. vždy boli napití a robili pičoviny hocikde vonku, na futbale, v MHD, v podnikoch na rôznych spoločenských podujatiach a pod. ešte k tomu nadávali tým acabom do zakomplexovaných sedlákov a zelených kokotov.
Obuskom po pate som dostal, tak, ze som chodit nevedel, a supovali az kym som nepodpisal papier, ze mi fyzicky neublizili. A paradoxom je, ze sme boli styria, kazdy dostal viac nez dost, ale ani jeden nemal modrinu...Vedia kam maju supovat parchanti...
že acab.. boha keď ťa okradnú, zavolaj si hasičov alebo vojakov.. tí ti pomôžu, s policajtmi sa do reči nepúšťaj, lebo každý policajt ťa ide zmlátiť ... jebnutí hajzlíci čo robia bordel a potom nadávajú na policajtov
k policajtom nemám pozitívny vzťah, síce mi žiaden ešte priamo fyzicky nič nespravil, no niekedy postačí aj rola pozorovateľa na to, aby si človek vytvoril mienku...
tak ako ked si pozrem spravy alebo ked pocuvam nekoho ake ma skusenosti s fizlamy tiez k nim nemam moc pozitivny vztah, ale nedavno ma prekvapili:: stratil som mobil respektive mi ho nekdo ukradol isel som na policiu dal som tam papiere od neho vypocuvali ma sice akoby som nekoho zabil ale za tri dni zazvonil zvoncek pozrem z okna policajne auto a policajt mobil v ruke ttakze tymto sa mi trochu zlepsil usudok o slovenskej policii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale aj tak kricim A.C.A.B. , viem o tom svoje
z toho dôvodu vždy robím všetko preto aby som sa tam nedostal. lebo ak sa raz za vami zavrie brána CPZtky tak je koniec...
Nehovorim ze policajti su len dobi, su medzi nimi aj svine a debili ale osobne som takeho este nestretol a pokial sa k nim clovek sprava normalne tak su v pohode aj oni.
poznám viacero ľudí čo dostali napiču od acabov. vždy boli napití a robili pičoviny hocikde vonku, na futbale, v MHD, v podnikoch na rôznych spoločenských podujatiach a pod. ešte k tomu nadávali tým acabom do zakomplexovaných sedlákov a zelených kokotov.
Policajny terror...
...viem o tom svoje...