Zdravim, prave som si pozrel rozvrh pre moju studijnu skupinu a ludovo povedane ma skoro jeblo. Potreboval by som vediet od niekoho z vyssich rocnikov, resp. niekoho kto to uz ma za sebou, ci by mi vedel povedat ake je tazke preradit sa inej studijnej sku
tak to potom vidim na celkom velke vymeskavanie seminarov a par predmetov lebo ja si nemozem dovolit byt od 7mej rano do 7dmej vecer v Trnave 4 krat do tyzdna kvolit tomu ze nejaky vol mi dal 18 volnych hodin.
Najlepsie na tom je, ze mi nakecali hovadiny typu ako si mozem zmenit predmety (kedze kvoli dodatocnemu zapisu mi uz oni predmety vybrali, ale ich zoznam mi nedali) a potom zistim, ze mi dali vsetky predmety a nemozem si ani jeden skrtnut lebo by som musel dohanat stratene kredity dalsi semester. Ak sa mi nepodari hodit do inej studijnej tak s tym mozem seknut rovno teraz, toto nema zmysel.
@nikopol - snáď každý má okná a musí sa s tým vysporiadať. dochádzaš?
inak my môžeme zmeniť predmety iba kvôli kolízii v rozvrhu a to iba vtedy, ak sa nedá presunúť na iný čas. Ale inak platí pravidlo, že povinne voliteľné ustupujú povinným a výberové zasa povinne voliteľným. A čo sa týka presunu medzi skupinami, väčšinou je to mission impossible. To by si každý mohol povedať, že chce byť inde.
@nikopol ja som mala prvé dva ročníky v škole také, že ráno od ôsmej do jedenástej prednáška, od piatej do pol ôsmej ďalšia. medzitým posedávanie v kaviarňach, posedávanie na obede, na chodbe a potom som si jednoducho našla privát.
u nás je to tak, že sme celý ročník len jeden krúžok, tak máme smolu, nedá sa nič meniť.
ani ja si vo svojej terajšej situácii nemôžem dovoliť byť v škole dvakrát týždenne od ôsmej do ôsmej a budem tak. pretože s tým nepohnem.
a nestojí mi z to trucovať a dupotať, pretože to a) nezmením b) cez semester bude príležistosí na rozčuľovanie kopec
Studijne na UCMke hotovy blazninec ale vzdy zalezi na tom na koho narazis............mne sa raz podarilo zrusit predmet kt sa uz zrusit nedal takze... A co sa tyka toho presunu vramci skupin tak s tym by problem byt nemal ak dotycny profesor nie je zakomplexovany debil!!!
Dochadzam a prave tam je ten problem - keby som nedochadzal tak by som tie okna mohol vyplnit robotou alebo prosto dacim, teraz mam 6 hodinove okno s ktorym nepohnem lebo naspat do ba sa mi neoplati ist a kedze nemam den volny tak makat mozem iba cez vikendy, respektive ak budem mat stastie tak raz poobede v Piatok a ziadne dotacie nedostavam. Neocakaval som, ze to bude bez okien ale taktiez som neocakaval ze okien bude rovnako ako prednasok/seminarov.
ja tiez kukam aky sprosty rozvrh zrobili... chodim na FF UCM SJLA v stredu mam mizerne tri hodinky prednasok vo stvrtok od osmej rana do osmej vecera a v piatok zase osem rano ptm dlhe okno a zase poobede.
A tiez mi nie je jasne akoto ze SJLA ma 5dní vyucovania a PSYCH 4dni a FILO dokonca iba 3dni...
ludia potrebujem vediet co sa stane ak som zmeskal prvy kontrolny den na UCM politologie denna distancna forma... a keby tu bol niekto co tam bol a dal nejake info bolo by to super ....
Moze ti to byt jedno - dokopy nic. V kazdom pripade ja som momentalne uplne v prdeli, prave som pozeral stranku a tam je zo vcerajska (na stranke fakulty) napisane ze sa zmenil rozvrh (netusim ktora katedra) a na stranke katedry politologie je zas stary rozvrh, ktory obsahuje predmet ktory nebude. Naviac zmenili par dni dozadu clenov studijnych skupin a ja som o tom nemal nai tusenia, v Piatok si tam malym vyvesili " Nastala zmena v rámci zoznamu študentov I. ročnika politológie. Aktuálny zoznam nájdete na stránke katedry politológie." a ja som si ako kokot ponastavoval autoskolu, robotu a vsetko na zaklade rozvrhu pre inu studijnu skupinu...Aky kreten ma toto na starosti sa uz asi nedozviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
jedne den sa mi rysuje krásny od 7:50 a koncim niekedy o 7mej a auobus mi ide o pol 9
a to mam 4 predmety iba.. vyjebané okná
inak my môžeme zmeniť predmety iba kvôli kolízii v rozvrhu a to iba vtedy, ak sa nedá presunúť na iný čas. Ale inak platí pravidlo, že povinne voliteľné ustupujú povinným a výberové zasa povinne voliteľným. A čo sa týka presunu medzi skupinami, väčšinou je to mission impossible. To by si každý mohol povedať, že chce byť inde.
u nás je to tak, že sme celý ročník len jeden krúžok, tak máme smolu, nedá sa nič meniť.
ani ja si vo svojej terajšej situácii nemôžem dovoliť byť v škole dvakrát týždenne od ôsmej do ôsmej a budem tak. pretože s tým nepohnem.
a nestojí mi z to trucovať a dupotať, pretože to a) nezmením b) cez semester bude príležistosí na rozčuľovanie kopec
A tiez mi nie je jasne akoto ze SJLA ma 5dní vyucovania a PSYCH 4dni a FILO dokonca iba 3dni...