UCM je jedna z najslabších škôl na Slovensku. Najlepšia fakulta na škole je zrejme Filozofická. Vraj porovnateľná s FF na Trnavskej Univerzite. Záleží aj od katedry. Všeobecne je to ale dosť o ničom. Prednášky sú také, že si vyučujúci príde a odrecituje si svoje. Väčšinou je všetko v jedinej knihe (aspoň u nás). Univerzitná knižnica - alebo skôr pseudoknižnica, čo je jedna väčšia miestnosť s pár knihami. Dokonca sa tam nesmú vytláčať dokumenty inak ako z internetu - knihovníčka jednoducho zakázala a o jej osobe už kolujú doslova legendy Rovnako vychýrené je aj študentské oddelenie. Budova Univerzity je vlastne bývalý hotel prerobený na školu a internát je v škole na vyšších poschodiach. Kvalita bývania je však horšia ako v najlacnejších privátoch v tt - čiže jednoznačne internát neodporúčam.
Dá sa povedať, že z našej školy vyhadzujú študentov minimálne a pokiaľ človek nie je úplný idiot tak s veľkou pravdepodobnosťou aj vyštuduje s diplomom aspoň Bc. (niektoré Mgr. programy majú problémy s akreditáciou a tak každý radšej utečie na UKF, TU alebo UK). Niekedy sa až smejem na tom, že viac ľudí odíde z vlastnej vôle ako nasilu Čo sa týka študentského života v tt tak je to bieda. Skapal tu pes, ale zas je tu aspoň kľud. Ak by som si mal znovu vybrať VŠ, UCM by to nebola... pred pár rokmi som musel byť riadne padlý na hlavu keď som si ju vybral namiesto UK ..
@trtken haha som sa zasmiala ..ja tam tiez idem asi ked mi aspon do pol roka dojde ten vysledok..ale ozaj neviem ze preco si si ju vybral miesto uk?..to keby ma tam vzali tak ja neviem co od stastia!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a spomalenejsi nemozu byt? potrebujem to vediet chodite tam niektora?
inak aka je ta skola takto ? je pravda ze je to tam take nahovno ako sa vsade hovori ?
Dá sa povedať, že z našej školy vyhadzujú študentov minimálne a pokiaľ človek nie je úplný idiot tak s veľkou pravdepodobnosťou aj vyštuduje s diplomom aspoň Bc. (niektoré Mgr. programy majú problémy s akreditáciou a tak každý radšej utečie na UKF, TU alebo UK). Niekedy sa až smejem na tom, že viac ľudí odíde z vlastnej vôle ako nasilu Čo sa týka študentského života v tt tak je to bieda. Skapal tu pes, ale zas je tu aspoň kľud. Ak by som si mal znovu vybrať VŠ, UCM by to nebola... pred pár rokmi som musel byť riadne padlý na hlavu keď som si ju vybral namiesto UK ..