ja sa nechystam, no poznam an tej skoel par ludi,... a mozno sa chystma na pribuzne odbory tej fakulty UK, preto komentujem...
neviem ci si is pozerala kriteria prijatia ale cela f.fakulta ma zjednotene prijimacky... cize ci ides politologia, psychologia, cokolvek, mas TIE ISTE A JEDNY prijimacky pozostavajuce z dost vagnych pojmov ktore v opise pouzili co by som ja zhrnula do slovneho spojenia "vseobecny prehlad", takze nemyslim ze je tam moc toho na co sa pripravovat....
No hej viem, ze su jendotne skusky na vsetko Preto sa pytam. ze z coho sa pripravujete. Ja som si kupil knizku Logika pre kazdeho tu mi odporucila ta docentka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
neviem ci si is pozerala kriteria prijatia ale cela f.fakulta ma zjednotene prijimacky... cize ci ides politologia, psychologia, cokolvek, mas TIE ISTE A JEDNY prijimacky pozostavajuce z dost vagnych pojmov ktore v opise pouzili co by som ja zhrnula do slovneho spojenia "vseobecny prehlad", takze nemyslim ze je tam moc toho na co sa pripravovat....