Ahojte, rada by som sa opýtala, či niekto neštuduje tento odbor... nejaké info by potešilo... zaujíma ma všetko, čo sa týka štúdia... rozhodujem sa medzi štúdiom geografie a politológiou... vďaka,
poriadne si rozmysli ako veľmi ťa to baví politológia je skvelá vec ale treba v nej dokázať zvýšiť si latku aby si niečo dosiahla kdežto po absolvovaní geo je to až tak nepodstatné
ahoj, osobne som sa bola informovat o tomto odbore na UPJS, kedze som tam chcela prestupit..po dlhsom uvazovani som ale prisla na to, ze z tohto odboru len ruky prec..naozaj..ak ta zaujima politika tak vo volnom case citaj spravy, diskusie, pis clanky do novin, ale rozhodne to nechod studovat..nikde sa s tym nezamestnas a na vychode uz isto nie
lawonder ďakujem za komentár, zistila som to už aj ja, rozprávala som s kade kým a každý mi hovorí, že politológia je odbor rovno na úrad práce, samozrejme, ak ma človek šťastie a aj talent( na Slovensku aj známosti), tak si nájde dobrý flek. Ale inak nič moc. Rozhodla som sa pre geografiu, jednoodbor... BA UK, alebo NA KF. Verím, že nebudem študovať nadarmo, lebo ma to veľmi baví a mám za sebou aj olympiádu... takže po skončení školy , by dobrý flek potešil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
z tej stovky ludi co skola vychrli je 5 realnych politologov