hmm.. a co tak politologia..? nechodi tam niekto? kde je ako? da sa? alebo co ine ked nechcem ist na pravo (ale samozrejme maturujem z dejaku, NOS-ky..).. hmm? dikes vsetkym za normalne odpovede
politologia nie je ale len o tom ze ta na strednej bavil dejepis a noska..mna napriklad noska nebavila a som na politologii vysoku skolu si vyber podla toho co by si chcela v zivote robit a nie ppodla predmetov v skole..
ja by so mchcela ist na politologiu ale ocino mi hovori ze si akurat tak doondim celu buducnost lebo to ma neuzivi ...ale velkmi by som to chcela studovat jak asi este dalsich 5 vysokych takze mam si s coho vyzberat ale ta politologia ma velmi laka ....ked sa tam chcem dostat musim maturovat aj s dejepisu?
Syma - ale ved to nie je o tom, ze ma bavi dejepis.. tha co si.. ale politologia celkovo ma podla mna daco do seba.. a ked sa potom neuchytim tak co.. mam aj ine plany.. lebo zase keby som mala ist na pravo s tym, ze viem, ze ho moc nemusim.. asi by to velmi dobre nedopadlo a by som sa na to aj tak vybodla..
no, ja som uz semester politologicka.. ale je to viacmenej politicka filozofia zatial, cakaj pravo, logiku a velmi, velmi krutu teoriu.. ale kazdopadne je to zaujimave a myslim, ze sa s tym uchyti kazdy, kedze tam mas velmi siroke spektrum buducich zamestnani.. dohovorila som
tak ja si tiez davam do po, a rozmyslam bud nad nitrou alebo tiez nad banskou bystricou, aj ked viem, ze do bb je dost tazke sa dostat...a dost narocna skola...radsej asi do po...mozno budeme spoluziacky
.. jj mozno.. ..len dufam, ze tam tento rok nebude naval.. lebo no.. ja sa tam chcem dostat.. takze ludia bacha ! si nedavajte prihlasky na politologiu do PO!! tam idem ja a Lenulik28
hmm.. no ved na tymi dalsimi este rozmyslam.. mozno skusim v PO este historiu.. ale no.. potrebujem este aspon 2 poistky.. rozmyslala som nad politologiou v BB, ale ked tam su 2 jazyky.. s neminou by to slo, ale moja anglina nic moc.. a neviem ci by som to tam potom prezila keby naaahodou...
a ty si este kde davas? daj nejaky napad.. lebo uz by trebalo aj prihlasky posielat
fuha, tak ja som si najprv chcela davat do nitry politologiu ale zda sa mi, ze som minule na ich stranke citala ze skuska je povinna z angliny a ja maturujem z neminy....ale ved v bb sa robi skuska len z jedneho jazyka, ze?mozno tiez skusim dat tam, ale to je podla mna na 99% iste ze ma nevezmu...viem ze by ich trebalo poslat, ale nemam ich kupene, lebo v sp su uz asi vypredane, a bola som v po pozriet tak tam som tiez nenasla...inak davam este manažment v po, a letecku v ke,a na ten manažment mi treba prihlasku typu "ševt"a ten niet nikde zohnat
hmm.. no ano: v BB sa robia prijimacky z jednho jazyka, ale potom musim mat ako povinny predmet jeden + ako povinne volitelny nejkay druhy.. a 3 roky.. co je dost..
a tie prihlasky: v PO este maju, len musis ist do takych zasitych obchodov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
2Diusa a z coho ineho by si chcela? z bioly?
neviete niekto? vopred diky
jasne??
a ty si este kde davas? daj nejaky napad.. lebo uz by trebalo aj prihlasky posielat
a tie prihlasky: v PO este maju, len musis ist do takych zasitych obchodov