alebo teda keď spíte s priateľom/priateľkou/akýmkoľvek iným druhom partnera v jednej posteli, v akej polohe spíte (spíte, čo a ako robíte pred tým, potom alebo medzitým ma momentálne nezaujíma).
Ak sa niekto na mna v noci lepi, nezaspim a dotycny tiez nie, lebo v noci sa 1200x prevratim a teda stabilne spat v jednej polohe s niekym je pre mna absolutne nemozne.
Preferujem chrbtami k sebe a vyspat sa poriadne bez akejkolvek tazkej romantiky, ci odumretej koncatiny a vytrhanych vlasov
ja napríklad zriedka mávam k dispozícii manželskú posteľ, takže už len z priestorových dôvodov sa musíme náko poskladať, ale najradšej na boku ja zadkom k nemu, on predkom ku mne, to ma môže ošahávať a tak, ale zase "neotravuje" až tak, žeby ma nenechal vyspať ale aj tak vždy skončím s nejakým lakťom v ksichte a podobne
@burble hentak aj my zaspávame zväčša sa mu otočím zadkom lebo už ma nebaví a chcem spať ale ja často mením polohy v noci ale zatiaľ sa nesťažoval, že by sa pri mne nevyspal
ale my aj keď spíme na veľkej posteli tak je celý nalepený na mne a celá posteľ je voľná
My spime na "obojrucene". Teda tak sme si to pomenovali. Ona lezi ku mne chrbtom, ja mam ruku cez jej bok a drzi ma za nu. Druhu ruku mam pod hlavou. Tak vacsinou zaspavame aj ked sme na 2 posteliach. Naposledy sme na jednej spali asi pred polrokom.
Ja najradšej zaspávam tak, že ma niekto zozadu obíma Alebo potom tak, že ja ležím na chrbte a niekto sa ku mne túli, prípadne ešte výnimočne tak, že ja som tá, čo zozadu obíma.
Ale neznášam zaspávať tak, že niekto leží na chrbte a ja by som tomu človeku mala ležať na hrudi. Tak proste nezaspím, vždy mám nejakú ruku navyše
My mame skladaciu postel a je ako dost velke A zvycajne spime tak,ze on sa pozera namna a ja na neho a hladka mi tvar az nakoniec zaspim ale sa mu otocim chrbtom a pride objatie a zaspime tak A tak rozne pokial nemam jeho ruku na hlave alebo jeho nohy na mojich nohach tak je to v pohode
nedá sa to tak ako vo filmoch a my spíme každý na svojom obrovská manželská postel, ja na jednom konci, on na druhom, medzi nami miesto z mojho chlapa ide nenormálne teplo v noci, to sa tak jednoducho nedá ani zaspať neviem, keď leží blízko pri mne alebo čo takže spíme tak, ako by sme boli sami ale občas sa na chvílku v noci pritúlim, ak sa preberiem a mi to napadne.
neda... preto aj ked zaspavame tak, ze ona na mojej hrudi, alebo tak, tak na koniec spime bud na lyzicky, alebo kazdy otoceny na svoju stranu, ale dotykame sa aspon zadkami
večer sa túlime a po chvíli sa oddelíme a normálne spíme každý sám (ak je to manželská postel), alebo niekto prebehne na inú postel "lyžičky" sú pohodlné tak nachvílku a ja nevydržím spať v jednej polohe.
Čakáme, kým jedna alebo druhá strana zaspí, a v tom momente sa romantika končí
Keď som ja posledná hore, väčšinou si urazene usteliem niekde na zemi, dve hodiny pospím, potom strašne nápadne fučím a prejavujem svoju frustráciu z nedostatku súkromia, a o štvrtej ráno si idem čítať na WC
Ja si myslím, že keď sa dvaja ľúbia, tak sú šťastní, keď môžu vedľa seba raz za čas spať. Je to také vzácne ...a dopriať si poriadny spánok môže kedykoľvek potom.
Keď teda zahŕňaš aj toho "akéhokoľvek iného partnera," tak pes občas ku mne vyskočí, schúli sa mi do klbka cez perinu na nohy, ja sa nemôžem hýbať, jemu je pohodlne a ja sa potom ráno strašne čudujem, že mám kŕč, stŕpnutú nohu alebo nemôžem dostúpiť na niektorú z nôh, prípadne na obe.
Neviem si predstaviť, čo by som robila, keby som si toto nechala od vlkodava, keď už pri pudlíkovi mám čo robiť.
rovnako ako @13 , ženská s rukami obvykle problém nemala, ja áno. len pri tej prvej nejakým zázrakom som ju mohol objať normálne obojstranne (že som mal... hmm, pravú, lebo odjakživa ležím(e) na pravej strane, vlastne so všetkými, sranda... no že som mal pravú ruku pod ňou a ani mi netŕpla, ani ju to netlačilo).
prípadne ja na chrbte a ona rozvalená mne na hrudi, to zvyklo byť tiež super
Tvrdosť jeho ruky, na ktorej ona leží, tak ako v @13 je možné vyriešiť mäkším ( = nižším ) vankúšaom, ktorý sa dá medzi jeho ruku a jej hlavu - fakt to potom netlačí ( prípadne vyšším vankúšom nad jeho ruku, a teda je váha hlavy viac na vankúši ako na ruke ). Ale ak niekomu niečo tŕpne, to sa podľa mňa tak spať nedá.
Najčastejšie ako @13 a niekedy opačne, ked sa mi otočí chrbtom a ked kukáme telku mu ležím na hrudi. Nikdy nie tvárou k sebe, nemám rada ked mi niekto fučí do xichtu
ked spime na jednej posteli spolu, tak ja som chrbtom k nemu a on ma rukou objima, ale nevydrzime tak dlho,pretoze podla jeho slov som "neskutocne horuca", takze bud sa od seba otocime,alebo spime oddelene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Preferujem chrbtami k sebe a vyspat sa poriadne bez akejkolvek tazkej romantiky, ci odumretej koncatiny a vytrhanych vlasov
ale my aj keď spíme na veľkej posteli tak je celý nalepený na mne a celá posteľ je voľná
Ale neznášam zaspávať tak, že niekto leží na chrbte a ja by som tomu človeku mala ležať na hrudi. Tak proste nezaspím, vždy mám nejakú ruku navyše
....u nás to funguje takhle ..
Keď som ja posledná hore, väčšinou si urazene usteliem niekde na zemi, dve hodiny pospím, potom strašne nápadne fučím a prejavujem svoju frustráciu z nedostatku súkromia, a o štvrtej ráno si idem čítať na WC
Neviem si predstaviť, čo by som robila, keby som si toto nechala od vlkodava, keď už pri pudlíkovi mám čo robiť.
ide čisto o technickú stránku
prípadne ja na chrbte a ona rozvalená mne na hrudi, to zvyklo byť tiež super