poznate prosím vas niake polohy , aby ste si užili ak ste vy alebo vaš partner/ka menší alebo vyšší ? .. myslím ked mate problem z výškou a neviete najsť vhodnu polohu aby sa vam to obidvom páčilo .. ak poznate niake typ sem s nimi... prosím va
@stenatko tak to by si sa čudovala.. ja mam 157 a moj chalan ma 188 a normalna misionarska poloha nam robi velky problem ... napríklad... tak neviem či sme to dosatočne nevyskušali alebo čo ale nejde to je to blbé . ..
@7 Čo? Ja mám 160cm a jeden z mojich bývalých mal viac ako 200cm a ani raz sme nemali problém, či pri misionárovi alebo čomkoľvek inom, jasné, po stojačky to nešlo ale inak všetko úplne normálne..
Zvol si vhodnu vysku podlozky (postel) a vankusa a mas to Hovorim, staci EXPERIMENTOVAT! Vezmi si cizmy ked si velmi nizka, postav sa na nieco, nech sa on prikrci... MILION sposobov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ak uz chcete stat alebo robit taketo veci, klakni si na vankus, postav sa na nieco... nie je problem.
Staci stara znama klasika:
- nech si lahne na chrbat a sadni si na neho
- klakni si na postel a on nech stoji mimo postele
- postav sa na nieco
- nech si da nohy pod seba, ne ktore si sadne a ty si sadni na neho (spredu, zozadu)
STACI LEN ROZMYSLAT a EXPERIMENTOVAT
@7 Čo? Ja mám 160cm a jeden z mojich bývalých mal viac ako 200cm a ani raz sme nemali problém, či pri misionárovi alebo čomkoľvek inom, jasné, po stojačky to nešlo ale inak všetko úplne normálne..
@ladyfox aj v 100ji sa da, ak prepleties nohy na jeho zadku