Prosim vas, myslite ze sa berie dajaky ohlad na prijimackach na vysku na polrocne vyvsecko z maturitneho rocnika?? Kamosi vravia, ze nie ,ale rodicia ma idu dobit, ze mi vychadza trojec z matiky, a este k tomu, to ani nie je predmet, z ktoreho robim priji
Záleží od školy, niekde berú všetky známky, niekde očakávajú len že máš urobenú maturitu... Ale rodičia budú takto vyvádzať stále - mňa deptali výsledkom maturity zo slovenčiny a to nebola až taká katastrofa a navyše som v tej dobe už dávno bola prijatá na matfyz...
ja som prijímačky ani nemala, mňa vzali na základe priemeru, ale samozrejme že len na koncoročných vysv. ... aj ta je už málo škôl, ktoré berú na priemer, ja som mala to šťastie...
kazda skola ma ine kriteria na prijatie.. ja som mal tiez 4ky z matiky, fyziky a aj z nemciny obcas na strednej a som na vyske zatial ale tak bavi ma to tak sa snazim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale ani to uz vysoke skoly az tak nezaujima...
@5 - dakujem
@6 - to uz budem asi po prijimackach...
este raz dakujem
preco taky soknuty?
a inak nemam take znamky a som o tom presvedcena, ze ma na nejaku vysku prijmu