Polus je uz niekolko rokov prazdny a myslim si ze za to mozu dalsie pribudajuce nakupne centra. Stahuju sa znacky a ludia chodia vzdy tam kde je to nove.
-
Ja sa nakupnym centram vyhybam
Ale mňa vcelku fascinuje, ako napr. v Bratislave stále vznikajú nové obrovské nákupné centrá a teda minimálne v špičke - večer, cez víkendy, sú absolútne plné. O chvíľu asi budeme všetci žiť v nákupných centrách
I keď nie že by sa ma to nejak týkalo, ja tam idem len zriedka keď musím, ale aj tak je mi to záhada. Kde všetci tí "nákupní" ľudia trávili čas pred 15 rokmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
-
Ja sa nakupnym centram vyhybam
Ale mňa vcelku fascinuje, ako napr. v Bratislave stále vznikajú nové obrovské nákupné centrá a teda minimálne v špičke - večer, cez víkendy, sú absolútne plné. O chvíľu asi budeme všetci žiť v nákupných centrách
I keď nie že by sa ma to nejak týkalo, ja tam idem len zriedka keď musím, ale aj tak je mi to záhada. Kde všetci tí "nákupní" ľudia trávili čas pred 15 rokmi.