no asi nie. chcela by som mužovu lásku len pre seba a nech to znie akokolvek sebecky, myslím že niesom jediná. večšina žien, ale aj mužov chce mať len pre seba lásku svojho partnera.
nebola som k tomu vychovana, cize moje tuzba byt len jedina zena pre daneho partnera je dost citelna. Ak by som ho ovsem lubila. Ak by som bola v polygamnom zvazku na zaklade fyzickej pritazlivosti a boli by tam dvaja chlapi tak by mi to asi az tak nevadilo smiley: Pri dvoch zenach by to musela byt nejaka s ktorou sa znesiem inak by to bolo peklo
takto. Viem si to zivo predstavit, teda seba ale neviem si predstavit tie zeny, ktore by o taktyo zvazok stali a potom sa zobudim a vratim sa k tej svojej jednej
bullshit, ľudia (zahŕňam aj tých ktorí s ňou nadomnou súhlasia) by si mali konečne uvedomiť že vzťah je o 2 ľuďoch, nie 3 (a viac)! som jasne proti, pokiaľ je to vážny trvalý vzťah (s citovou väzbou), ak je otvorený, nech je to kľudne aj 12-uholník...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Prečo ? No myslím , že to ešte nie je tak závažná vec , aby človek nemohol experimentovať, pokial sa na tom partneri normálne dohodnú.
Ale v manželstve by bolo pre mna niečo také už nemyslitelné.