co je? hladal ma tu niekto? no, takze print24 - online tlaciarenska spolocnost. vyber,objednavky, platby - vsetko prebieha online.vyrobky su dorucene kurierom na tvoju adresu.takze nemusis ani r.. dvihnut zo stolicky a vsetko objednas a vybavis online z PC. sak si to kuknite sami...
tak to zase nie je az take veda. dnes to uz vie skoro kazdy. ked to nie je nic zlozite skus popytat niekoho znameho nech ti to urobi. a k tym cenam-samozrejme, ze preto su take dobre, ze nemusia sa tam oni zabavat s navrhom.
no ved to. su sice lacnejsi, ale to len vdaka tomu, ze nerobia grafiku. ked si das urobit k tomu este aj grafiku, tak bude cena taka ista ako kdekolvek inde.
no hej to je, ale taka ako print24, kde maju kalkulacie priamo na stranke je asi len jedna. vsetky ostatne ti poslu kalkulaciu na poziadanie podla poziadaviek.
halooo, jajkac! ak tu este sem-tam zabehnes, tak daj o sebe vediet. je pravda, ze ja som tu nechodil dost dlhu dobu, tak neviem ci tu este vobec chodis, dufam, ze ano.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
myslim si, ze aj tak co sa tyka zivotnsoti tak atrament je 100% najlepsi az na zmazatelnost