poznám jedno dievca, ktoré nie je extra krásne, nepriťahuje ma velmi, no povedala mi, ze by si so mnou dokázala predstaviť vzťah. obaja sme veriaci, sme dobrí kamaráti, spoluveriaci. je mozné, ze sa do nej zaľúbim?
Nie nie a nie. bud ju lubis alebo nie. Nic nas ilu. Ak si ona vie predstavit s tebou vstah a ty nie tak je to hlupost podla mna nieco skusat. lebo to dievcca si bude namyslat a nakoniec ak yb to nevyslo tak by si jej iba ublizil.
vravela, ze som si velmi nevsimol, ze mi naznacila svoj zaujem. nebojte nic nie je nasilu. pytam sa len ci je mozné ze sa po case zalúbim. spoznali sme sa asi pred rokom.
Laciskoo, pytas sa ci nic nerobí nasilu?nie.
povedala, ze ma má velmi rada a ze jej nevadí, ze som ju nikam nepozval.
Ano,hrozi,ze sa do nej zalubis,pretoze si chlap a kedze ju zacnes cim dalej spoznavat a zistovat aka je uzasna,zacne sa v tebe prejavovat naklonnost,ale to je strasne individualne,zavisi to od mnoha dalsich veci...podla toho ci ju budes chciet riesit a ci nemas srdce pre inu,resp. ci nie si zahladeny uplne do niekoho ineho,potom dokazes brat tuto kamaratku len ako kamratku, a cokolvek spravi nepripustis si to akokolvek bude uzasna...vlastna skusenost
Janulienka2 keby som čakala na to, kedy sa zaľúbim, tak by som sa nikdy nezaľúbila. Mať rád a ľúbiť je iné.
Normálne to skús ale povedz jej že ju máš rád a neklam, že ľúbiš ak to tak necítiš a ak zistíš že nikdy ju ľúbiť nebudeš, tak to skonči. Ale vysvetli jej ako to je teraz...
Small angel, nie som uplne zahladeny do inej, ale je tu istá vec. mám 1 rok jednu spoluziacku a sme celkom dobrí kamaráti. myslím, ze sme si súdení, ale zatial idem na ňu pomaly, lebo je ten typ, ktorý by sa rýchlo vyľakal.a je jeden problém, teraz cez leto s ňou nie som v kontakte, pretoze býva 60km odo mňa a mobilné císlo som si od nej zatial nepýtal.
Presne jak hovori Sabica...sak vztah je na to, aby sa budoval. Najskor mozes mat rad a neskor uz budes aj lubit. Ved takto by si mohol cakat aj celu vecnost na LASKU...skus to s nou ...drzim palce...
Tommyhot: Nepýtal som sa tu, či neviete, či sa do nej zaľúbim. Pýtal som sa, či je možné, že sa do nej zaľúbim. Preto som to tak napísal, aby tomu všetci rozumeli. Skús sa naučiť čítať, priateľu, a potom nadávaj.
A este mám odpoveď na tvoju ďalsiu pripomienku. Nadpis k tomu sedí dosť dobre. Prečo? Ide o to, či pomôžete. Ale to je pre teba asi príliš náročné. Nezašpiň si ruky, maj sa pekne.
Otázka pre všetkých, ktorí chápu: (vedľajšie dojmy z mojej otázky povedzte prosím niekomu inému) redstavte si toto- existuje blízko vás osoba, ktorú nepovažujete za potenciálneho partnera/-rku. Zaľúbili ste sa niekedy do nej (neho)?
jeeeej, ale som sa narehlila teraz...sereme info z krystalky ...ze priatelu...pomahanie, narocne DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, s vami je haluz dakedy fakt
Smutny: ok teda takto. Ako mame vediet, CI JE MOZNE ze sa do nej zalubis? Sereme info z krystalovej gule?
Nadpis veru NESEDI dobre k teme, lebo ABSOLUTNE nijak tuto temu nevystihuje. To ked ides pisat napriklad o krestanstvu, tak das nadpis kniha? Ved biblia je kniha a ta suvisi s krestanstvom nie? Taka ista picovina ako tvoj nadpis.. To by sa potom kazdy jeden nazov diskusie mohol volat pomahanie, lebo kazdi tu chce pomoc..
Ja sa nemusim ucit citat, ale ty by si sa mal naucit rozmyslat..
ak chces hladat problemy, choď von. keby si chodil na filozofiu, nereagujes tak. dufam, ze na to zase budes reagovat a dokázes aký si slabý, ze nevies mlčať a vyjadrovať sa spisovne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Laciskoo, pytas sa ci nic nerobí nasilu?nie.
povedala, ze ma má velmi rada a ze jej nevadí, ze som ju nikam nepozval.
Normálne to skús ale povedz jej že ju máš rád a neklam, že ľúbiš ak to tak necítiš a ak zistíš že nikdy ju ľúbiť nebudeš, tak to skonči. Ale vysvetli jej ako to je teraz...
Ale ked uz sme tu, pridam aj ja jednu otazku.. Bude birdz niekedy vycisteny od jebnutych diskusii? Co myslite?
A este mám odpoveď na tvoju ďalsiu pripomienku. Nadpis k tomu sedí dosť dobre. Prečo? Ide o to, či pomôžete. Ale to je pre teba asi príliš náročné. Nezašpiň si ruky, maj sa pekne.
Otázka pre všetkých, ktorí chápu: (vedľajšie dojmy z mojej otázky povedzte prosím niekomu inému) redstavte si toto- existuje blízko vás osoba, ktorú nepovažujete za potenciálneho partnera/-rku. Zaľúbili ste sa niekedy do nej (neho)?
Nadpis veru NESEDI dobre k teme, lebo ABSOLUTNE nijak tuto temu nevystihuje. To ked ides pisat napriklad o krestanstvu, tak das nadpis kniha? Ved biblia je kniha a ta suvisi s krestanstvom nie? Taka ista picovina ako tvoj nadpis.. To by sa potom kazdy jeden nazov diskusie mohol volat pomahanie, lebo kazdi tu chce pomoc..
Ja sa nemusim ucit citat, ale ty by si sa mal naucit rozmyslat..
A toho priatela si nechaj pre niekoho ineho..
A problemy hladat nepotrebujem, ale ked niekto pise odveci tak na to poukazem..
ukazal som tym, ze je zbytocne reagovat na klamstvá. teraz som ťa napravoval.
nemozno porovnávať jablko s hruškou.
A prosim ta o akych klamstvach tocis? Jediny kto porovnava jablko (nadpis diskusie - pomahanie) s hruskou (obsah diskusie - mozem sa zalubit?) si ty..
usmev ti predĺži život