Už dlhší čas, mám problemy s pomluvami, ktoré si niekto neustále vymíšlá. Kvôli týmto pomluvám som došiel o dosť kamošov, veľmi ma to trápy, lebo som aj kvôli tomu došiel o priateľku. Neviem nájsť riešenie a veľa ludi ako by ma z ničoho nič začalo nenávid
Inak k téme, ja osobne si o tom myslím hovno, keďže si mi o tom dal presne toľko informácií
Nemyslíš, že je dosť naivné čakať, že ti niekto povie ako by riešil problém, (A ono ti to tu ľudia čudujsasvete aj povedia, ale budú to len kraviny) ktorý si vôbec neopísal, len si naznačil podstatu?
Pred nejakym časom som mal podobne problemy aj som vedel o koho ide, potom som si na neho počkal a spital som sa ho na to. On sa mi vysmíl do tváre a odpovedal že so srandy, ja som mu v tom momente dal cez hubu. Mám dojem že stale ide o tu istu osobu
vy nechodite spat! ze tu komenty o stvrtej pisete! ...
ja si myslim ze s ohovaranim sa neda nic robit, ked mu das jednu cez hubu, nastve sa este viac a zacne klamat este viac, podla mojho skromneho nazoru je jediny sposob si to nevsimat a aj jeho to snad casom omrzi..
len sa divim ze si kvoli tomu stratil kamosov aj priatelku, musi to byt dost doveryhodna osoba co to na teba keca, ze jemu veria, alebo dost slabi kamosi, ked neveria tebe
Tak ohováračky tu vždy boli. Skôr nechápem, ak máš ozajstných priateľov, tak by nemali veriť každej kravine, čo fúkne okolo. A keby majú pochybnosti, mali by sa priamo teba spýtať.
Alebo behni za nimi a narovinu sa ich spýtaj, čo majú proti tebe, že prečo sa s tebou prestali kamarátiť. Nemáš čo stratiť.
A priateľku si kvôli tomu stratil? A to verila niekomu inému a nie tebe?
Ach ja tymto kecom taaak stasne neverym.... ach z nicoho nic ta zacali nenavidiet, no chudaaacik nas maly... kurva nic sa nedeje z nicoho nic, ked sa na teba vysrala priatelka a poslali ta do pecka kamosi tak si asi nieco posral a nebude to len tak. Ved pohni trocha mozgom...
Ked vies,ze ta dakto ohovara,treba si ho pekne odchytit a vybavit s nim osobne..ak na to nemas,tak potom sa necuduj ze ludia uveria tym reciam a nie tebe kedze nedavas najavo ze su to len kecy..
@djmichal20 mám pre Teba niekoľko rád. Pomôž si Murphyho zákonmi
1. Nič sa nedá získať bez námahy. Okrem zlej povesti
U Teba to asi platí už teraz.
2. Nad klebetou sa nedá zvíťaziť, len prežiť.
3. Ak si sa stal obeťou klebety, nemôžeš jednoducho vystúpiť z hry...
4. Neboj bude horšie Po tom ako sa zdá, že všetky klebety o tebe boli už vymyslené , objaví sa nová séria...
Tu sú rady. Bojuj rovnakými spôsobmi
1. Veta utrúsená v správnom čase pred správnym človekom je účinnejšia ako semtex...
Úspešný človek je ten, kto dokáže vymyslieť o ostatných viac klebiet ako oni o ňom.
Z týchto bodov vyplýva, že si už dávno v hre. Éra útokov skončila, teraz sa musíš začať lepšie brániť a isť do protiútoku, čím by si mohol klebetníka poraziť vlastnými zbraňami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nemyslíš, že je dosť naivné čakať, že ti niekto povie ako by riešil problém, (A ono ti to tu ľudia čudujsasvete aj povedia, ale budú to len kraviny) ktorý si vôbec neopísal, len si naznačil podstatu?
ja si myslim ze s ohovaranim sa neda nic robit, ked mu das jednu cez hubu, nastve sa este viac a zacne klamat este viac, podla mojho skromneho nazoru je jediny sposob si to nevsimat a aj jeho to snad casom omrzi..
len sa divim ze si kvoli tomu stratil kamosov aj priatelku, musi to byt dost doveryhodna osoba co to na teba keca, ze jemu veria, alebo dost slabi kamosi, ked neveria tebe
Alebo behni za nimi a narovinu sa ich spýtaj, čo majú proti tebe, že prečo sa s tebou prestali kamarátiť. Nemáš čo stratiť.
A priateľku si kvôli tomu stratil? A to verila niekomu inému a nie tebe?
a sak co mne ohovaranie pridalo jedneho frajera naviac + drogovanie
1. Nič sa nedá získať bez námahy. Okrem zlej povesti
U Teba to asi platí už teraz.
2. Nad klebetou sa nedá zvíťaziť, len prežiť.
3. Ak si sa stal obeťou klebety, nemôžeš jednoducho vystúpiť z hry...
4. Neboj bude horšie Po tom ako sa zdá, že všetky klebety o tebe boli už vymyslené , objaví sa nová séria...
Tu sú rady. Bojuj rovnakými spôsobmi
1. Veta utrúsená v správnom čase pred správnym človekom je účinnejšia ako semtex...
Úspešný človek je ten, kto dokáže vymyslieť o ostatných viac klebiet ako oni o ňom.
Z týchto bodov vyplýva, že si už dávno v hre. Éra útokov skončila, teraz sa musíš začať lepšie brániť a isť do protiútoku, čím by si mohol klebetníka poraziť vlastnými zbraňami