No mám problém, dokonca dva , ale s tým druhým mi nikto asi nepomôže ,takže .. týka sa ohľadom facebooku .. Môj debilný brat počas toho ako som mala fajčpauzu mi stihol nainštalovať nejake primitívne pohybujúce sa smajlíky ..nie dosť ,že mám pomaly počíta
@sandy114 hej mne pišu že "vsak piš normalne ,ti jebe načo mi to posielas " vobec nevedia pochopitz že to nie ja hrozne ma to irituje ma to priemer 2cm a vsetko to tak nenormalne zvacsuje a seka to a strašne
@fxx Dakujem za tu radu ,vieš že keby si mi to nenápisal si možno kvoli tomu nainštalujem firefox?
inak este ked ja som mala problem s takymi srackami tak som pouzila hijack this... ale je to trosku zlozitejsie rozlisit co je potrebne v tom pc a co nie... a može sa stat že odstranis celkom potrebny subor...
môžem otázku? .. tie smajle sa ti vyskytujú len na Facebooku? .. či aj keď píšeš mail alebo iný text.. ( aj keď neviem či je problém vyriešený keď pozerám na ten dátum ) ale tak sa pýtam.. ak to bude len na Facebooku tak pravdepodobne musíš hľadať nastavenia tam .. ak je to aj inde tak v chromovi alebo vo windowse.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
neviem ako ich dat prec lebo som si ich nikdy nedavala
@fxx Dakujem za tu radu ,vieš že keby si mi to nenápisal si možno kvoli tomu nainštalujem firefox?
nepridalo sa ti to niekam na horný panel taká záložka?
Lebo je to tuším to smiley central,a to sa inštaluje vo forme toolbaru.
Možno Nástroje->rozšírenia
Ináč neviem