Kamoš si objednal tričká a bol desiaty v poradí, vyhral 50 euro. Prosim objednajte si niečo.. dvadsiaty zákazník vyhrá 40 eur. Ja som si pred chvilkou objednal a bol som 18ty. :/ Chcem byť ten dvadsiaty prosím. » topshirts2.webnode.sk/...
25€ za takéto tričko? Veľkú väčšinu rovnakých tričiek nájdem na ebayi za pár dolárov. Plus tá stránka vyzerá veľmi amatérsky. Nie je to náhodou tvoj eshop a takto si robíš reklamu? (súťaž vôbec neexistuje)
Takéto tričká ú všetky rovnaké (rovnako nekvalitné) a nájdeš mnohých predajcov, ktorí majú lacné poštovné aj na Slovensko (cca do 7 dolárov) Čiže ak kúpim tričko za 8 dolárov + 7 poštovné, bude ma to stáť 15 dolárov (13€) a to je stále lacnejšie.
A ďalej nevidím nikde kontakt na predajcu, takže predpokladám, že ani nie je nikde oficiálne zaregistrovaný ako predajca.
A takúto súťaž si môžem pridať na stránku i ja a nikto sa nikdy nedozvie kto vyhral.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» topshirts2.webnode.sk/sutaz/... tu je ved
no to by bola škoda keby to nevyjde.
Hej ale prirataj si poštovné z ameriky. a tie na ebay niesu bohvieako kvalitné viem o čom hovorim kedze tam nakupujem často
A ďalej nevidím nikde kontakt na predajcu, takže predpokladám, že ani nie je nikde oficiálne zaregistrovaný ako predajca.
A takúto súťaž si môžem pridať na stránku i ja a nikto sa nikdy nedozvie kto vyhral.
Desiaty zákazník v poradí vyhráva 50 Eur.
Dvadsiaty zákazník vyhráva 40 Eur."
Dôležité je tu to slovo KAŽDÝ. To znamená, že ten čo kúpi 20. v poradí by mal dostať 90€, lebo je zároveň aj každým desiatym v poradí.