Chcela som sa opýtať, ak tu niekto z vás robil v škole na Mikuláša čerta, ako ste si pripravovali to čierne 'mazadlo' alebo ako to nazvať,čím ste potom natierali seba a decká ďakujem za pomoc
ja som mal silonky na hlave a čiernu baranicu, a na palici som mal retaz, decka boli posrate az za usami,keby mam aj mazadlo tak by tam odpadli od strachu
Já ja budem teraz čert.Hlavne som si musela na takú starú vestu ,alebo čo to je, našiť chvost a to tak že som postrihala staré čierne tričká a splietla dohromady....na tvár si jednoducho dám čiernu temperu,lebo mi odporučili box ale to sa zle zmýva .Nejaké čierne čižmy a legíny na nohy.Na hlavu rohy také normálne kúpené z obchodu a tak fajne si natupirujem svoje červené vlásky .So spolužiačkou sa nevieme dočkať ako budeme strašiť málé deti .
čierna ceruzka to istí... ak nie, profesionálnejšie sú normálne farby na tvár... pamätám sa ako sme raz museli improvizovať....a vďaka tomu viem že aj rozdrvené živočíšne uhlie sa dá použiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a kamoška mala čiernu ceruzku na ksichte (ešte takú starú hrubú, nie tie tenké, čo sa teraz vyrábajú)
btw. @horsiq chcel si moju foto, aha, tuto som a už ju nemusíš drankať odo mňa
just saying ze to bude pravdepodobne pohodlnejsie a zdravsie
co takto ti kupit ciernu ceruzku na oci, ktora je aj povodne urcena na malovanie si tvare
uhlie..
zbehni do dajakeho toho euro shopu, tam ich par kupis za euro a aspon si neuzenies dajaku fajnu vyrazku
nás natierali čistým uhlím.. a? žijeme. Oni mali v P**i
"Hej? A nebála si sa čerta?"
"Jakého čerta, myslíš múmiu?"