Ahojte, je tu niekto taky ktorý by mi vedel povedať či sa dá prestúpiť z jednej lekárskej fakulty na druhú...keby som dokončila 1. Rok a na ďalšiu nastúpila opat do 1 ale nemusela by som robit prijmacky. Vďaka
@dia132 Len ak jej uznajú anatómiu a iné predmety, ktoré sú väčšinou na SR trojsemestrálne. Inak buď bude opakovať ročník alebo podriadiť sa prijímačkám.
@chirurg aha ty si to myslel tak, že zo slovenskej mediny na českú, tak to áno to je oveľa komplikovanejšie a menej pravdepodobné, že jej veci pouznavajú
tak ako ty chces to urcite mozne nie je. Da sa prestupit do toho isteho ak mas dobre znamky a ti pouznavaju ale v Prahe napr. asi velmi slovenske skoly neuznaju, pri vsetkych tych korupciach
@9 ale myslim , ze tiez tam bude nejake obmedzenie znamkove na uznanie. @chirurg je ale niekde je vacsia a niekde mensia, to co bolo a aj Je v KE je uplne iny level.
@bress Zubári, čo si doštuduvali u nás VL tak im uznali aj E v pohode. Ale je zas pravda, že tie skušky už raz robili u tých istých skušajucich takže možno z vonku to nie je také "jednoduché".
@nkthlpp To neviem, ale doteraz boli minimále rozdiely ak si chcela prestupiť po prvom ročníku napríklad z MT do Brna alebo naopak. My sme ešte mali 3 semestre anče a proste skoro identicke predmety ako v MT. Tí po nás maju už v prvaku v lete anču a maju nejake uplne nove predmety takže už je to asi problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@chirurg je ale niekde je vacsia a niekde mensia, to co bolo a aj Je v KE je uplne iny level.