Cawko stalo sa vam ze ste mali pocit ze nezvladnete uz ucivo-skolu.. chybal som 2tyzdne v skole a zaostavam straaasne vela.. a profakom je jedno ze nemam poznamky a skusaju ma.. chytam same 5. a zajtra piseme s 3ch predmetov a nemam tuso co mam robit.. ja
kasli na to, opravis neskor , ja neviem, ale niektore veci netrba dako velmi riesit, na pismkovy papier napis, ze si chybal a ze mas v ...., nemal si sa kedy naucit, alebo proste nechod do skoly
skus poziadat triedneho, aby ti to vybavil s tymi profakmi, dohodnite sa na odklade napr. 1 tyzden alebo 2, cez vikend si pozicaj zosity prepisuj, ofocuj, uc sa a tiez sa pridavam k nazoru nesed na nete, tak sa toho vela nenaucis
nho aj ja maam ten problem....zosit ti nikto neda lebo je pisomka a ucebnice nemamee.....ale aj prekopirovaat sa daju poznamky ale tieez sa teraz nestiham ucit vsetko ale tha dufaam ze nejaak to zvladnem
Spolužiačka chýbala vyše mesiaca.. a zvládla to bravúrne..
Neviem ako sa normálne učíš, ale treba as vedieť prinútiť..
Ja osobne, keď som chorá, tak si píšem úlohy každý deň, a každý deň si pýtam úlohy..
(Pravdaže ak som nejak chorá ako chrípka, tak tri dni len leňoším.. .. )
Neznesiem totiž pocit, že som niečo zameškala a ptoom to musím doháňať.. chcem mať hned pokoj..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Neviem ako sa normálne učíš, ale treba as vedieť prinútiť..
Ja osobne, keď som chorá, tak si píšem úlohy každý deň, a každý deň si pýtam úlohy..
(Pravdaže ak som nejak chorá ako chrípka, tak tri dni len leňoším.. .. )
Neznesiem totiž pocit, že som niečo zameškala a ptoom to musím doháňať.. chcem mať hned pokoj..