Chcela by som sa opýtať či niekto náhodou nevie , alebo nemá skusenosť s tým , že po holení máva vyrážky ? (myslím nohy ) lebo vždy keď sa oholím urobia sa mi na nohách malé vyrážky . Prosím neviete niekto niaky recept alebo kuru aby sa nerobili ? Prosím
ja furt čítam, že sa to robí vtedy, keď máš tupú žiletku, ale tak ja som potom asi divná, lebo mne sa to robí vtedy, keď mám úplne novú a ostrú žiletku...
najpr pealing (či ako sa to píše) - odstrániť odumreté bunky a všetky tie nečistoty na koži, a potom si sprav prvú depiláciu krémom, máš príliš hrubé chĺpky tesne pri koži a dostávajú sa ti ku korienkom nečistoty po holení... ja sem tam šlohnem priateľovi fusion power, či ako sa to volá, novú žiletku a oholím sa tým, 5 čepieľok je 5 čepieľok... a ešte to aj vibruje
@ladyslie mne toto robia hlavne stehna, a vsimla som si, ze ked sa menej casto holim, ked si ich holim aspon kazdy tzyden, tak si nohy zvyknu. Inak skus veru ten piling, a ine veci ako epilator, tam niekomu zarastaju aniekomu napr naopak nie. Ako komu
ja som mala s týmto problém nejaký ten rok určite.. a síce možno pre niekoho drastická metóda, ale odvtedy nemám na nohách ani jednu vyrážku hneď po oholení jednej nohy si ju osprchujem čo najstudenšou vodou a pretriem kozmetickým tampónom namočeným v ražnom (neštípe to až tak kedže studená voda to trochu "umŕtvi", ale hlavne, že sa to vydezinfikuje). to isté s druhou nohou. a keď vyleziem z vane tak sa poriadne natriem nejakým masnejším krémom a je po probléme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
nehol sa žiletkou
depiluj to voskom, ale v strede si nechaj ciarku, nech nie si tuctova