Ahojte...12.apríla idem robiť talentovky na pedagogickú školu...potrebujem sa naučiť text na prednes v rozsahu 2 – 3 min. z literatúry pre deti a mládež....vedeli by ste mi poradiť nejakú básničku? ....veľmi pekne vám ďakujem
ja som talentovky na pedagogickú akadémiu robila 27.3. mala som text : Ján Štiavnický - Záhrada deda Kleofáša je to take milé, pre malé deti a navyše nedostala som sa po priamu reč ani, lebo ma stopli im nejde o to aké to je text alebo básnička.. či dlhá,krátka alebo známa, neznáma.. proste musiš dať do toho všetko, a výrazne to predniesť bude sa im to rátať prajem veľa šťastia prijali ma a 11.4. idem na zápis a budeš tam mať v druhej časti, že si vylosuješ text a potom ho budeš musiesť dotvoriť? lebo ak áno, tak ja som to mala a nemohli sme si to napísať ale proste z pamäte rozprávať čo ťa napadlo :/ dosť stresujúce to bolo ale nakoniec v pohodičke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
takze vyber nemas az tak obmedzeny