Mám brata a odjakživa sa máme radi rozumieme si atď ale odvtedy ako si našiel priateľku nemá na mňa čas ... dokonca si ma nechce pozvať na svoju stužkovú OCH !!!
Jejda...moj brat ani stuzkovu nemal, nerobim vedu sak jejda ma svoj vlastny zivot, urcite ta neodstavil uplne, ked budes potrebovat, tak ti pomoze, ale nechaj ho dychat!
neboj nič, bracha si na teba spomenie, keď bude niečo potrebovať, na to sa spoľahni ........potom mu jemne naznač, že ho máš stale rada a vlastne si rada, že ho máš, aj napriek jeho čiastočnej nevšímavosti a sa zbadá ak je rozumný.........filip
a čo chceš robiť na jeho stužkovej? však si pozreš dvd a baviť by si sa s ním ani nemala kedy lebo bude mať program a potom sa bude zabávať so spolužiakmi a ty by si sa tam len nudila a nikoho nepoznala ber to z tej lepšej stránky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Najdi si chlapa a ži si to svoje,nemáš 5 rokov
neboj nič, bracha si na teba spomenie, keď bude niečo potrebovať, na to sa spoľahni ........potom mu jemne naznač, že ho máš stale rada a vlastne si rada, že ho máš, aj napriek jeho čiastočnej nevšímavosti a sa zbadá ak je rozumný.........filip