@natyfuckingo tieto datumy sa mi celkom pletu, ale vzdy nas ucili to citat tak ako som napisala
a musi tam byt has won, lebo ich stale moze vyhrat aj v buducnosti myslim, ze ked dotycna nevie napisat ani mega primitivnu vetu, tak je jedno ci das komplikovanejsi cas, ona nerozumie ani tomu jednoduchemu
teda my sme vždy písali dátumy napr, "23rd May ´12" a "the;st,rd,nd a of" sme vždy len hovorili ale nepísali...takže neviem či to je zlé keď je to aj napísané..ale myslím že nikto ju nezbije keď to tam napíše a neni to chyba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
to je B2 či C1?
She was born on 23.2.
She won/got atď. several prizes/awards.
She's popular/well-known.
She was born in America.
a tvárim sa, že máš 12 maximálne.
1. She lives in America.
2. She was born on 23rd of February.
3. She has won several awards.
4, She's famous.
5. She was born in America.
ale fakt nechapem, ako toto niekto nedokaze prelozit aj sam O__o ved to je uroven predzaciatocnik
@8 tam už nebude "rd" lebo to nie je už radová
a vlastne mohla som dať aj ja "has won" ale to by už bolo hardcore pre zakladateľa ankety
a musi tam byt has won, lebo ich stale moze vyhrat aj v buducnosti myslim, ze ked dotycna nevie napisat ani mega primitivnu vetu, tak je jedno ci das komplikovanejsi cas, ona nerozumie ani tomu jednoduchemu
ja viem, že by tam mal byť, ako ako som napísala vyššie, už by to pre ňu bolo hardcore, keď nevie povedať že sa narodila v Amerike
ale v podstate máš recht, nerozumie ani jednoduchému
ale inak..jezis kolko chyb by som mal cisto jak translator som to prekladal no a co..ja som sa ucil po rusky
teda my sme vždy písali dátumy napr, "23rd May ´12" a "the;st,rd,nd a of" sme vždy len hovorili ale nepísali...takže neviem či to je zlé keď je to aj napísané..ale myslím že nikto ju nezbije keď to tam napíše a neni to chyba
@natyfuckingo ale ono to je radová číslovka, nie? narodila sa dvadsiatehotretieho a nie dvadsaťtri či som niečo zle pochopil?
nie, ja som napísala 2 komentáre a ten prvý je pod vplyvom omamných jedov, tak som sa v @13 opravila
inak sme super..sa hráme že aké je to primitívne ale polemizujeme nad dátumom
inak tiež si myslím že toto je troll..
@smartboy ja neviem, kašlime na to
proste mi to tak sedí a asi by som povedala "She was born on twentyfirst March,"
hej, že?