Mám na starosti 2 dievčence( 9 a 6 ročné) a neviem kam ich vziať... Napadlo ma len kino a ZOO v Košiciach..No pozerala som, že má v ten deň pršať, čiže ZOO asi škrtám..Potom ma napadla ešte botanická záhrada- ale neviem či je to lákavé pre také deti.... C
Co takto nejake domace hry? trebars twist, zahrat nieco ako divadlo, ved maju 6 a 9 alebo ich naucit nieco tancovat, nechat ich spievat. alebo ich zober do chovproduktu. mas to zastresene, zvierata siu aj tam a neplatis vstup ako do zoo
puzzle, pexeso, niektorým ďeťom sa páčia knihy, rozprávky, už sú veľké možno by ste sa mohli zahrať na to kde ukazuješ a dievčatá budú hádať nejakú rozprávku a podobne a nejaké kryté kúpalisko?
ak nebude prsat tak odporucam vyviest sa vlacikom na alpinku. tam budete mat zabavy az az a dokonca sa budu moct previest na ponikovi/konikovi...
no a ak bude prsat tak podla mna najlepsie by bolo vymysliet pre ne doma nejaku zabavu. nejake hry, ktore nehravaju kazdy den (minimalne na nete inspiracie najdes urcite dost)
alebo si spolu upecte babovku alebo kolac
ale urcite nie obchodak a kino ani filmy ani podobne otupujuce blbosti, ktorych maju dnesne deti nad hlavu.
tá botanická by možno trochu zaujala tú staršiu ak má vôbec k tomu nejaký vzťah, ale pochybujem, že by to bavilo mladšiu, tá zoo by bola lepšia, všetky deti zbožňujú zvieratká.
ak bude pršať, tak nejaký hry doma, môžeš sa opýtať aj rodičov, že čo ich baví, aby si vedela, čo máš kúpiť, napríklad ak ich bavia puzzle, tak nejaké puzzle a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no a ak bude prsat tak podla mna najlepsie by bolo vymysliet pre ne doma nejaku zabavu. nejake hry, ktore nehravaju kazdy den (minimalne na nete inspiracie najdes urcite dost)
alebo si spolu upecte babovku alebo kolac
ale urcite nie obchodak a kino ani filmy ani podobne otupujuce blbosti, ktorych maju dnesne deti nad hlavu.
ak bude pršať, tak nejaký hry doma, môžeš sa opýtať aj rodičov, že čo ich baví, aby si vedela, čo máš kúpiť, napríklad ak ich bavia puzzle, tak nejaké puzzle a tak.
ale je to skoro pri poprade