chcem sa spýtať, či niekto z vás nevie kde by som našla knihu "Těžší než nebe-Životopis Kurta Cobaina" ? prešla som hodnú kopu stránok a nikde nieje táto kniha dostupná (ach) viem, že to bolo vydané dávno...
Ak je v kníhkupectvách vypredaná a o tú knižku je záujem (čo si myslím že je), tak určite bude niekedy vydaná dotlač.. treba čakať, aj ja som si tak na jednu knižku musela počkať.
skús mrknúť i antikvariáty alebo...raz som tiež hľadala istú staršiu knihu, ktorú už vydavateľstvá netlačia, tak som si napísala inzerát na nejakú stránku, na ktorú mi reagovalo pár ľudí, že by mi ju vedeli predať. hľadaj inzeráty, burzy kníh a pod.
@impulse ked vies, v ktorom vydavatelstve to vyslo, mozes napisat rovno tam a spytat sa, ci nemaju nejaku este zastrcenu na sklade, pripadne ci neplanuju dotlac, tak budes vediet najlepsie,na com si... pripadne skusit nejake aukcne portaly alebo podobne, ci niekto nepredava/nepreda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A "nie je" sa nepíše spolu