cawte...videla som tu diskusiu o tom ze sa nejaka holka chce zbavit zlozvyku okusovania nechtov...ja si neokusujem nechty,ale tu kozicku okolo nich :/ ... a toho sa fakt zbavit nevem..okusovanie nechtov ma nejak preslo,ale toto nie :/:/ ... pls poradte...
gelove som mala,nedrzali.....penaze na manikuurku nemam ale "horky" lak mi nepomohol..praave naopak...prsty som mala staale v uustach bo mi chuti ... ja vem ze som divnaaa
Raz sme mali doma priehľadnú pálivú pastu, natierali sme tým rohy stoličiek, aby ich šteňatá neohrýzli..Trošku hardcore a neviem, kde sa to dá zohnať, ale okrem tohoto a pevnej vôle ti veľa neporadím.
ja už by som to nerobila len kvoli tomu, že by som sa hanbila ukázať ruky niekde na verejnosti....
vyzerá to fakt hrozne!! a uplne naj je ked je nejaka vymalovana vyčesana herečka, nesie sa akoby nad nu nebolo a pritom ma okusane nechty...také by som porád prefackala
ja si ohrýzam aj enchty aj tu kožu... a vyzerá to krajšie ako kebyže si ich strihám a v ohrizani tej kože mam už taku prax že to uplne vyhladím takže mam pekne prst ako od matela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale inak ti tazko poradim ked sama neviem co s vlastnymi nechtami
ide skôr o silnú vôľu.vždy keď sa pristihneš že si hrýzieš tu kožku,tak si daj ruky preč.
Raz sme mali doma priehľadnú pálivú pastu, natierali sme tým rohy stoličiek, aby ich šteňatá neohrýzli..Trošku hardcore a neviem, kde sa to dá zohnať, ale okrem tohoto a pevnej vôle ti veľa neporadím.
vyzerá to fakt hrozne!! a uplne naj je ked je nejaka vymalovana vyčesana herečka, nesie sa akoby nad nu nebolo a pritom ma okusane nechty...také by som porád prefackala